Nejprodávanější hudba - únor 2019

Raise Vibration
Americký zpěvák, skladatel, producent, multi-instrumentalista i příležitostný herec a fotograf. Na novém albu se spojil slegendárním producentem Henrym Hirschem a navrátil se ke svému původnímu typickému syrovému zvuku.

Raise Vibration

647 Kč
Skoro ráno bývá
Cimbálová muzika Vonica z Krumvíře patří již řadu let ke kulturnímu dění na Hanáckém Slovácku. Své umění soubor prezentuje nejen na oficiálních koncertech a festivalech, ale i na privátních akcích.

Skoro ráno bývá

224 Kč
Světelné léto
(1x)
Půljablkoň, nejmladší projekt lídra skupiny Jablkoň Michala Němce a zpěvačky výjimečného hlasu Marie Puttnerové, vydává druhou desku.

Světelné léto

261 Kč
Šípková Růženka
Slavná česká beatová historie po půl století! Rok 1968 přinesl mnohé události potěšitelného i tragického charakteru. Mezi ty právem vděčně vzpomínané rozhodně patří vydání několika rockových alb, letos zčásti reedovaných.

Šípková Růženka

296 Kč
The Queen Of Soul
Značka Atlantic, s níž je kariéra soulové královny silně spjata, se rozhodla uctít památku a vzdát hold jedinečné zpěvačce nově sestaveným výběrem nejzásadnějších momentů kariéry Arethy Franklin, které jsou spojené právě se zmíněným vydavatelstvím.

The Queen Of Soul

413 Kč
Balíček karet
Autorovo životní jubileum připomíná reedic kultovního alba Balíček karet.

Balíček karet

158 Kč
Havěť všelijaká 2
Volné pokračování úspěšného titulu bylo opět připraveno ve spolupráci s producenty Vítem Sázavským a Jiřím Sedláčkem. I nyní jde o kolekci originálních skladeb předních osobností české hudební scény.

Havěť všelijaká 2

224 Kč
Holomráz
Stále žádanější dvojice na českém hudebním výsluní, skupina Slza, vydala své druhé album s názvem Holomráz, které avizuje stejnojmenný aktuální hit.

Holomráz

269 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.

Konnichiwa

296 Kč
On Air
Rolling Stones vydávají album On Air! Kultovní rocková kapela v čele s neopomenutelným Mickem Jaggerem Rolling Stones vydává kolekci rádiových nahrávek On Air.

On Air

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>