Nejprodávanější Kniha - únor 2019
cestování

Z Prahy všemi směry III - 11%
Třetí díl nové cestovatelské řady Z PRAHY VŠEMI SMĚRY, zpracovaný autorkou oblíbeného knižního cyklu KAM ZNAČKY NEVEDOU, přináší další náměty k nevšedním výletům „do všech světových stran“ z hlavního města.
cestování

Z Prahy všemi směry III

251 Kč
223 Kč
Moje cesta za Scarlett - 11%
Na český knižní trh se vrací bestseller, který vyšel poprvé v roce 1994. Autorka v době, kdyby byla stážistkou v Kongresu Spojených států, vykonala zcela autentickou cestopisnou pouť po stopách Scarlett O´Hara, hrdinky románu Jih proti Severu.
cestování

Moje cesta za Scarlett

176 Kč
157 Kč
Prahou podél potoků (a dvou řek) - 6%
(1x)
Kniha, popisující trasy podle zhruba 30 pražských potoků, navazuje na ukončený seriál, který vycházel před rokem 2006 v časopise Cykloturistika a který byl věnovám cykloturistice podél pražských vodních toků.
cestování

Prahou podél potoků (a dvou řek)

237 Kč
223 Kč
Toulavá kamera 3 - 11%
Třetí díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera obsahuje padesát poutavých reportáží. Publikace vás zavede na zajímavá místa České republiky – do neobyčejných muzeí, skanzenů i k unikátním přírodním výtvorům.
cestování

Toulavá kamera 3

296 Kč
263 Kč
Kodaň - 11%

Od barevných domů v přístavu Nyhavn po sochu Malé mořské víly, od Glyptotéky po Superkilen, od paláce Amalienborg až po Christiánii, hlavní město Dánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

cestování

Kodaň

242 Kč
215 Kč
Utajené hrady a zámky III. - 11%
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.
cestování

Utajené hrady a zámky III.

251 Kč
223 Kč
Výletník II. - 11%
(2x)
Kde najdeme nejužší českou uličku a projde jí vůbec silnější člověk? Jak vypadá krajina u Nových Heřminov, jež zanedlouho zmizí pod vodou přehradní nádrže?
cestování

Výletník II.

269 Kč
239 Kč
Andy
Tato souborná a do značné míry unikátní publikace o andských vrcholech pokrývá i mnohé oblasti And, které dosud nebyly nikde blíže popsány.
cestování

Andy

134 Kč
Bedekr: Francouzské klenoty - 11%
Poznejte všechny krásy Francie, navštivte věhlasné památky a přírodní scenérie.
cestování

Bedekr: Francouzské klenoty

242 Kč
215 Kč
Couchsurfing v Rusku
Prvni kniha o Rusku bez medvědů a balalajek!
cestování
Ukázky

Couchsurfing v Rusku

251 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 117 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>