Nejprodávanější Kniha - únor 2019
alternativní medicína

Lehkost bytí jako cesta - 11%
Vznášet se nebo dokonce létat...O tom lidé snili odjakživa. A mystici a duchovní mistři všech dob se snažili popsat pocit extáze a absolutní svobody.
alternativní medicína

Lehkost bytí jako cesta

313 Kč
278 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
alternativní medicína

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Jak odstranit potíže s trávením - 11%
Znáte to: když vám „něco nevoní“, zvedá se vám žaludek. Když máte„bobky“, pohrává si s vámi strach – a dost možná jste už v nějaké dramatické situaci měli „plné kalhoty"....
alternativní medicína

Jak odstranit potíže s trávením

340 Kč
302 Kč
Uzdrav se s autopatií - 11%
Učebnice autopatie. Obsahuje stručný a přehledný systém - JAK NA TO při domácím i odborném léčení a při léčení sama sebe.
alternativní medicína

Uzdrav se s autopatií

270 Kč
240 Kč
Nejvyšší princip - 11%
Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.
alternativní medicína

Nejvyšší princip

270 Kč
240 Kč
Přírodní hormonální léčba - 11%
(1x)
Pokud je náš přirozený hormonální stav vyveden z rovnováhy, například v pubertě, po těhotenství, když ženy i muži (!) přicházejí do let, v období velkého stresu a podobně, může docházet k různým potížím.
alternativní medicína
Ukázky

Přírodní hormonální léčba

260 Kč
231 Kč
Světlo lék budoucnosti - 11%
Kniha pojednává o využití světla při ošetřování nejrůznějších druhů rakoviny, deprese, stresu, problémů se zrakem, premenstruačního syndromu, sexuálních dysfunkcí, poruch učení a imunitního systému.
alternativní medicína

Světlo lék budoucnosti

171 Kč
152 Kč
Dřevo se stává vodou - 6%
(3x)
Autorka se věnuje všem pěti hlavním elementům čínské medicíny, tedy vodě, dřevu, kovu, ohni a zemi, a pokouší se v jasném a přehledném výkladu ukázat, jak tyto principy vlastně fungují a jak bychom s nimi měli pracovat, abychom se cítili lépe.
alternativní medicína

Dřevo se stává vodou

253 Kč
238 Kč
Šance pro oči - 11%
Autor předkládá veřejnosti vlastní zkušenost s nabytím zraku speciálními cviky.
alternativní medicína

Šance pro oči

359 Kč
319 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
alternativní medicína

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>