Nejprodávanější tituly - únor 2019

Léčba informací
(3x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?

Léčba informací

259 Kč
Dítě na vlastní pohon
(1x)
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?

Dítě na vlastní pohon

386 Kč
Lazar
(5x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

Lazar

359 Kč
Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky
Procvičte učivo k přijímacím zkouškám na typových úlohách s pomocí návodů k řešení. Obsahuje 97 úloh z MA a 145 úloh z ČJ, typové úlohy používané u přijímaček, podrobný návod ke správnému řešení a zábavného průvodce - surikata - k udržení pozornosti.

Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky

765 Kč
Opuštěná společnost
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Tma
(6x)
Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru.
Ukázky

Tma

223 Kč
Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky
(3x)
Závěrečný díl tetralogie Geniální přítelkyně je románem o zralosti, o stáří, o kořenech a vykořeněnosti, o (ne)zmoudření a (ne)smíření.

Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky

447 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
Parabible
(4x)
Tisková zpráva o našem prezidentovi Ježíši z Nošovic je aktuální, místy až provokativní biblickou parafrází.
Ukázky

Parabible

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>