Nejprodávanější e-knihy - únor 2019
medicína

Lymfologie - 20%
Základní učebnice v oboru, překlad již 7. vydání, které vyšlo v nakladatelství Urban&Fischer ze skupiny ELSEVIER.
medicína
Ukázky

Lymfologie

1 444 Kč
1 155 Kč
Mor 1480-1730 - 20%
(1x)
Morová nákaza byla nejen zdrojem paniky, drastických sanitárních opatření či morálního sebezpytování, ale představovala i složitý lékařský problém. Od vrcholného středověku do období osvícenství vzniklo na toto téma nesčetně traktátů.
medicína
Ukázky

Mor 1480-1730

260 Kč
208 Kč
Přehled topografické anatomie - 20%
Studium topografické anatomie má význam jako možnost provedení syntézy znalostí získaných při studiu soustavné anatomie. Dokonalé zvládnutí systematické anatomie je tedy předpokladem pro studium anatomie topografické.
medicína
Ukázky

Přehled topografické anatomie

110 Kč
88 Kč
Rizikové a antisociální chování v adolescenci - 20%
Publikace je je určena především odborníkům, psychologům, pedagogům, sociálním pracovníkům a studentům těchto oborů, dále lidem z pomáhajících profesí a v neposlední řadě rodičům, jejichž děti procházejí tímto mnohdy nelehkým obdobím.
medicína
Ukázky

Rizikové a antisociální chování v adolescenci

212 Kč
170 Kč
Gerontopsychiatrie - 20%
Gerontopsychiatrie se v tomto knižním zpracování věnuje především diagnostice, terapii, prevenci i výzkumu psychických poruch seniorů, na druhé straně se však významně překrývá s řadou dalších klinických i preklinických oborů.
medicína
Ukázky

Gerontopsychiatrie

310 Kč
248 Kč
Terapie zaměřená na člověka - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace, které v českém překladu vychází pod názvem Terapie zaměřená na člověka, zachovává přesvědčivý a srozumitelný styl předchozích vydání a podněcuje k hlubokým úvahám nad klíčovými otázkami.
medicína
Ukázky

Terapie zaměřená na člověka

297 Kč
238 Kč
Carl Ransom Rogers a jeho teorie - 20%
Publikace předkládá souhrnný obraz teorií nejvlivnějšího amerického psychologa humanistického směru ve 20. století Carla Ransoma Rogerse.
medicína
Ukázky

Carl Ransom Rogers a jeho teorie

237 Kč
190 Kč
Manažerské znalosti a dovednosti pro sestry - 20%
Kniha je jedinečná svým specifickým zaměřením - věnuje se tématu manažerských znalostí a dovedností zdravotních sester, které ve vedoucích pozicích jsou nejen zdravotnickým pracovníkem, ale také manažerem vedoucím tým lidí.
medicína
Ukázky

Manažerské znalosti a dovednosti pro sestry

161 Kč
129 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
medicína
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Soudní lékařství a jeho moderní trendy - 20%
Kniha poskytuje základní soudně lékařské a medicínsko právní poznatky, jejichž znalost je nezbytná při výkonu zdravotní péče každého lékaře.
medicína
Ukázky

Soudní lékařství a jeho moderní trendy

679 Kč
543 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 72 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>