Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2019
česká

Stopařem na této zemi
(1x)
Audiokniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
česká

Stopařem na této zemi

221 Kč
Velcí Češi 1918
S kým byl na nože Edvard Beneš? Jak platila dluhy Ema Destinnová? Kdo byl prvním překladatelem příběhů Karla Maye?
česká

Velcí Češi 1918

269 Kč
Velhartické pastorále
Další příběhy královského písaře Jiřího Adama z Dobronína.
česká

Velhartické pastorále

269 Kč
Zmizela v mlze
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu.
česká

Zmizela v mlze

242 Kč
Boss Babiš
(6x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
česká

Boss Babiš

269 Kč
Černý mnich
Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána.
česká

Černý mnich

179 Kč
Jak vycvičit draka
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..
česká

Jak vycvičit draka

242 Kč
Lovec králíků
(3x)

Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíků. Joona Linna sedí už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou.

česká

Lovec králíků

332 Kč
Maigret - Je tu Felicie

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

česká

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
Pátá žena
(1x)

Nemilosrdný masakr nebo spravedlnost nastolená rukou mstitele? Při brutálním nočním útoku přijdou v Alžírsku o život čtyři jeptišky a jedna cestovatelka. Nevysvětlitelná tragédie má o rok později krvavé pokračování ve Švédsku.

česká

Pátá žena

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 75 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>