Nejprodávanější e-knihy - únor 2019

Chladnokrvne
(3x)
Sú situácie, na ktoré nemôže byť nikto pripravený... Robert Bryndza je späť s ďalším prípadom Eriky Fosterovej!
Ukázky

Chladnokrvne

382 Kč
Zlatá růže
(1x)
V první polovině 14. stol. jižním Čechám vládnou páni z růže, mocní Vítkovci, kteří si víc než dění v zapadlých obcích hledí mocenských intrik. Bratr Zdislav, johanita, někdejší templář, sem přijíždí na žádost svého představeného Ulmana.
Ukázky

Zlatá růže

179 Kč
Dědina
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
Ukázky

Dědina

199 Kč
Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
Ukázky

Faktomluva

279 Kč
Nulorožec
(5x)
Detektivní román Nulorožecse sice odehrává v současnosti, složité a dobrodružné pátrání však zavede jeho hlavního protagonistu, komisaře Libora Lavaba, až do roku 1808, když objeví tajný deník Johanna Wolfganga von Goetha.
Ukázky

Nulorožec

169 Kč
Pravidla zdvořilosti
(2x)
Čtenáři i kritikou oslavovaný román z prostředí newyorské smetánky třicátých let minulého století, který dává vzpomenout na to nejlepší z děl F. Scotta Fitzgeralda.
Ukázky

Pravidla zdvořilosti

249 Kč
Kniha o medovině
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
Slepá mapa
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
Dítě na vlastní pohon
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
Případ tajemného lukostřelce
Píše se rok 885. Do Veligradu přijíždí poslové z Moravgradu se zprávou, že Metoděj, který právě pobývá v tomto městě, onemocněl, zeslábl, musel ulehnout na lůžko a připravuje se na odchod z tohoto světa.
Ukázky

Případ tajemného lukostřelce

189 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>