Nejprodávanější knihy - únor 2019
osobní rozvoj

Kniha radosti - 11%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj

Kniha radosti

358 Kč
318 Kč
Miluj svůj život – Ilustrované vydání - 11%
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí.
osobní rozvoj

Miluj svůj život – Ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Snězte tu žábu! - 11%
(1x)
Tato kniha z oblasti time managementu přináší zcela nový pohled na efektivní využití času pomocí 21 jednoduchých pravidel, která používají úspěšní lidé po celém světě.
osobní rozvoj

Snězte tu žábu!

233 Kč
207 Kč
Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi - 11%
(2x)
Revidované vydání prvního svazku „Výboru z díla C. G. Junga“, který byl v letech 1996–2012 vydáván Nakladatelstvím Tomáše Janečka.
osobní rozvoj

Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi

752 Kč
668 Kč
Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě - 11%
(4x)
V dnešní době neustálé online dostupnosti většina lidí ztratila schopnost ponořit se hluboce do práce a své dny místo toho tráví v horečné smršti emailů a sociálních sítí, aniž by si uvědomovali, že existuje lepší možnost.
osobní rozvoj

Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě

314 Kč
279 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
osobní rozvoj

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Alfa žena ve vztazích
Vyslechla jsem si už hodně Alfa žen, které měly strach, že si nenajdou někoho, koho by milovaly a za koho by se provdaly. Jsou plny obav z toho, že se jich muži příliš bojí, a domnívají se, že by se možná měly přizpůsobit. Tohle tak doopravdy není!
osobní rozvoj

Alfa žena ve vztazích

134 Kč
Obrazy v pohybu - 11%
Aktivní imaginace nabízí velkolepé pole, mnohavrstevnatou příležitost k setkání osobního a kolektivního nevědomí. Obrazy mají schopnost vyprávět beze slov.
osobní rozvoj

Obrazy v pohybu

269 Kč
239 Kč
Sama sobě šéfem - 11%
Kniha Sama sobě šéfem aneb jak začít podnikat je určena všem ženám, které by chtěly začít podnikat nebo chtějí vědět co podnikání obnáší. Autorka popisuje všechny oblasti, kterým se každý kdo podniká musí věnovat a upozorňuje na co dát obzvlášť pozor
osobní rozvoj

Sama sobě šéfem

267 Kč
238 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 213 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 22 > >>