Nejprodávanější knihy - únor 2019
předškoláci

Květuška se vrací - 11%
Třetí díl knih o Květušce, která zakopne o kouzelný pařez a ocitne se v hmyzí říši. V prvních dvou dílech Květušce v poznávání říše hmyzu pomáhá její kamarád tesařík dubový. Toho Květuška dokonce v druhém díle zachrání před nenasytnými masožravkymi.
předškoláci

Květuška se vrací

215 Kč
191 Kč
Obejmi mě, prosím - 4%
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

předškoláci

Obejmi mě, prosím

314 Kč
303 Kč
Objevujeme svět! Divoká zvířata - 11%
Objevovat svět divokých zvířat s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Noc - 11%
"Húúú..." Slyšíš? Jaké zvíře loví v noci? Co to září na noční obloze? Co je to maják a jak vypadá světluška? Jaká jiná světýlka ještě můžeme v noční tmě vidět? Ideální knížka pro všechny děti, které jsou také tak trochu nočními tvory a touží se dozvě
předškoláci

Objevujeme svět! Noc

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Protiklady - 11%
Poznávat protiklady s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku
předškoláci

Objevujeme svět! Protiklady

224 Kč
199 Kč
Pohozené kšandy kamaráda Standy - 11%
Leží tu had? Ne! Vždyť jsou to jen pohozené kšandy kamaráda Standy. Hravé a vtipné básně Dagmar Kýrové pro nejmenší i jejich rodiče doprovázejí pestré a nápadité ilustrace Anety Žabkové.
předškoláci

Pohozené kšandy kamaráda Standy

223 Kč
198 Kč
Prvních 100 dopravních prostředků - 11%
Fascinují vaše dítě náklaďáky na stavbě, traktory na polích a rychlé motorky na silnicích? Pak je tato knížka zaměřená na rozvíjení slovní zásoby z oblasti dopravních prostředků určena právě jim. Sto různých strojů - sto různých obrázků s popisky.
předškoláci

Prvních 100 dopravních prostředků

179 Kč
159 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
předškoláci

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku! - 11%
S touto knížkou půjde dětem psaní hezky od ruky. Rozcvičovací a uvolňovací cviky jsou doplněny básničkami, které vhodně vedou a rytmizují pohyb. Dítě si tak osvojí jemnou motoriku i nezbytnou souhru řeči, ruky a očí.
předškoláci

Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku!

143 Kč
127 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
předškoláci

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 83 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>