Nejprodávanější knihy - únor 2019
první stupeň

Gruffalo - 11%
Šla myška lesem a napálila všechny, co ji chtěli sežrat. Veršovaný, vtipný a místy i trošku strašidelný příběh s krásnými ilustracemi a legendárním Gruffalem!
první stupeň
Ukázky

Gruffalo

179 Kč
159 Kč
Hravá plastelína
Hrátky s plastelínou pro děti, které se rády nechají unést fantazií a vytvoří z plastelíny originální figurky a modely. Obsahuje návody a rady pro modelování.
první stupeň

Hravá plastelína

44 Kč
Květuška se vrací - 11%
Třetí díl knih o Květušce, která zakopne o kouzelný pařez a ocitne se v hmyzí říši. V prvních dvou dílech Květušce v poznávání říše hmyzu pomáhá její kamarád tesařík dubový. Toho Květuška dokonce v druhém díle zachrání před nenasytnými masožravkymi.
první stupeň

Květuška se vrací

215 Kč
191 Kč
Maxipes Fík - 11%
Komiksové příběhy maxipsa Fíka a holčičky Áji.
první stupeň

Maxipes Fík

179 Kč
159 Kč
Obejmi mě, prosím - 4%
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

první stupeň

Obejmi mě, prosím

314 Kč
303 Kč
Otče náš - 11%
Knížka nabízí text modlitby Otče náš a několik krátkých příběhů se zamyšlením, které dětem pomohou této modlitbě lépe porozumět.
první stupeň

Otče náš

152 Kč
135 Kč
Poněkud otravný slon - 22%
(1x)
Co je velké, modré, rádo to rozkazuje a objeví se to přede dveřmi, i když to nikdo nezval? No přece – PONĚKUD OTRAVNÝ SLON! A jeho návštěva u Sama je jedna velká katastrofa!
první stupeň

Poněkud otravný slon

190 Kč
148 Kč
Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru - 11%
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
první stupeň

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
396 Kč
První slova - Samolepky - Aktivity - 11%
Naučte své děti správně používat nová slovíčka pomocí originální samolepkové "učebnice"! Nad tímto hravým sešitem nabitým aktivitami se děti rozhodně nudit nebudou, ani si nebudou připadat, jako by se učily.
první stupeň

První slova - Samolepky - Aktivity

161 Kč
143 Kč
Prvních 100 dopravních prostředků - 11%
Fascinují vaše dítě náklaďáky na stavbě, traktory na polích a rychlé motorky na silnicích? Pak je tato knížka zaměřená na rozvíjení slovní zásoby z oblasti dopravních prostředků určena právě jim. Sto různých strojů - sto různých obrázků s popisky.
první stupeň

Prvních 100 dopravních prostředků

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 118 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>