Nejprodávanější tituly - únor 2019
ekonomie

Efektivní vzdělávání zaměstnanců - 14%
Manažeři a personalisté se v této monografii dozví, jak zkvalitnit procesy podnikového vzdělávání tak, aby více a lépe přispívalo k rozvoji jednotlivců, týmů, organizačních jednotek a celého podniku.
ekonomie

Efektivní vzdělávání zaměstnanců

297 Kč
255 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
ekonomie
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Restart - 6%
(1x)
Průvodce podnikatelským minimalismem. Provokativní a mimořádně poučná příručka od zakladatelů obdivované americké firmy 37signals.
ekonomie

Restart

297 Kč
279 Kč
Strategické řízení podniku - 20%
Kvalitní podniková strategie, která je současně dobře zvládnuta, je základem úspěchu podniku a vede k dosažení dlouhodobější konkurenční výhody.
ekonomie
Ukázky

Strategické řízení podniku

229 Kč
183 Kč
Česká republika a EU. Ekonomika - Měna - Hospodářská politika - 11%
Publikace si klade za cíl seznámit ekonomickou veřejnost včetně studentů ekonomických fakult s charakteristikou procesu asociace a posléze zvládání členství České republiky v evropském integračním seskupení.
ekonomie

Česká republika a EU. Ekonomika - Měna - Hospodářská politika

252 Kč
224 Kč
Moderní marketingová komunikace - 20%
Publikace se komplexně věnuje problematice marketingové komunikace včetně nových trendů. Obsahuje případové studie a barevnou obrazovou přílohu. Je určena jak pracovníkům komunikačních agentur, firemního marketingu a PR, tak studentům VŠ.
ekonomie
Ukázky

Moderní marketingová komunikace

356 Kč
285 Kč
Klastry a jejich vliv na výkonnost firem - 20%
Kniha je aktuálním výsledkem několikaletých studií a výzkumu v oblasti klastrové problematiky, která již od osmdesátých let hýbe ekonomickým, ale i vědeckým světem.
ekonomie
Ukázky

Klastry a jejich vliv na výkonnost firem

339 Kč
271 Kč
Mezinárodní management - 20%
Moderní publikace poskytuje komplexní obraz o důvodech vzniku, funkci, vnitřních řídících a rozhodovacích procesech, produktech a budoucnosti nadnárodních firem v kontextu současných světových událostí a reálií ČR.
ekonomie
Ukázky

Mezinárodní management

246 Kč
197 Kč
Zahraniční obchod - 20%
Publikace renomovaných autorů je určena pracovníkům podniků a institucí působících v oblasti vnějších ekonomických vztahů, vyučujícím a studentům ekonomických škol.
ekonomie
Ukázky

Zahraniční obchod

319 Kč
255 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 14%
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?
ekonomie

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
391 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 83 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>