Nejprodávanější knihy - únor 2019
humor

Opráski sčeskí historje 4 - 11%
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.
humor

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
159 Kč
Paní Láryfáry - 11%
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.
humor

Paní Láryfáry

359 Kč
319 Kč
Velká kniha vtipu - 11%
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
humor

Velká kniha vtipu

449 Kč
399 Kč
Z deníku ajťáka - 6%
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
humor

Z deníku ajťáka

208 Kč
196 Kč
Bez kalhot ani ránu - 58%
Na Michaela Swarbricka se konečně usmálo štěstí. Má rande s dívkou svých snů... nejprve se romanticky prohánějí po pláži na roztomilém oslíkovi a pak se koupou v moři. Nádhera! Jenže ouha... věčnému smolaři prostě na lepší časy svítat nemůže.
humor
Ukázky

Bez kalhot ani ránu

238 Kč
99 Kč
Muž jménem Ove - 8%
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
343 Kč
Živý na vlastním pohřbu - 11%
(1x)
Poslední román oblíbeného finského humoristy s autobiografickými rysy.
humor

Živý na vlastním pohřbu

224 Kč
199 Kč
Jidiš pro radost - 11%
(1x)
Jidiš, dnes už téměř zaniklý jazyk východoevropských chasidských štetlů, zanechal v dnešní češtině jen malou stopu: chucpe, mišpoche, košer a možná i čurbes, kibic, ksindl. Proč tedy otevírat takovou příručku? – A proč ne? odpověděl by Leo Rosten.
humor

Jidiš pro radost

224 Kč
199 Kč
Doktore, bacha na ženský! - 11%
Ať se v Ballybucklebo už dobře vyznáte, nebo se s oběma doktory a jejich bližními setkáváte prvně, vítejte ve světě humoru, přátelství a lásky!
humor

Doktore, bacha na ženský!

242 Kč
215 Kč
Jak na prevíta. Rady pro maminky - 11%
Tahle šikovná ilustrovaná knížečka od autora série o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!) je plná nečekaných tipů, jak zvládnout svoji rozrůstající se rodinu – a jak se přizpůsobit novému životu.
humor

Jak na prevíta. Rady pro maminky

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 93 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>