Nejprodávanější knihy - únor 2019
česká

Velká kniha anekdot
Co je vtipnější a zábavnější než dobrý vtip? Dva dobré vtipy. A co je ještě vtipnější a zábavnější než dva dobré vtipy? Nevíte? No přece... VELKÁ KNIHA ANEKDOT, která obsahuje více než 2000 těch nejlepších vtipů!
česká

Velká kniha anekdot

179 Kč
Via artis, Via vitae
Obsáhlý soubor esejů známého historika umění, spisovatele a básníka o českém výtvarném umění a umělcích, propojený spojujícím vzpomínkovým textem.
česká

Via artis, Via vitae

539 Kč
1000 židovských anekdot
Jistě se všichni shodneme v tom, že největší kouzlo mají židovské anekdoty, pokud je vyprávějí židé. Jejich neopakovatelný humor, leckdy tak trochu skrytý, podepřený příslovečnou železnou logikou, není jen prvoplánovým podnětem k smíchu, ale odrazem světa.
česká

1000 židovských anekdot

233 Kč
Album lidí
Hravé a chytré obrazové album lidských typů, profesí, povah či rolí. Postavy, ať už reálné nebo fantastické, seřadil autor do dvojic, které se doplňují, odporují si, jsou vtipným protikladem, lehkou ironií... Zaujmou čtenáře bez rozdílu věku.
česká

Album lidí

359 Kč
Bambertova Kniha ztracených příběhů
Nevšední pohádky pro děti.
česká

Bambertova Kniha ztracených příběhů

266 Kč
Budapešť
Třetí román světoznámého brazilského zpěváka a skladatele Chica Buarqua (nar. 1944) sleduje osudy brazilského ghostwritera s banálním jménem José Costa, kterého zákruty profesní dráhy zavedou z rodného Rio de Janeira až do Budapešti.
česká

Budapešť

203 Kč
Fidel Castro
(1x)
Kniha čtivou a přehlednou formou mapuje životní příběh velkého revolucionáře a diktátora. Základní text doplňují úryvky z projevů a citace komentářů ke Castrovi z pera známých osobností i ze záznámů americké tajné služby.
česká

Fidel Castro

224 Kč
Jan Reich
31. svazek edice Fototorst. Jan Reich (* 1942) je pokračovatelem české fotografické tradice spojené se jménem Josefa Sudka.
česká

Jan Reich

300 Kč
Jarní říkadla
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
česká

Jarní říkadla

116 Kč
Korvína čili Kniha o havranech
(5x)
Rákosova próza je strhující, okouzlující, hravé, překvapivé, poučné a originální čtení. Z této mozaiky historek, bizarních výčtů, básní v próze, aforismů a absurdit postupně krystalizuje autorův sarkastický pohled na maskulinní mýtus.
česká

Korvína čili Kniha o havranech

236 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>