Nejprodávanější tituly - březen 2019
kuchařky

Tajemství všech nemocí - 11%
Vrať se ke zdravým původním pokrmům, pak se okamžitě zbavíš nadváhy! Staneš se štíhlým a také jím zůstaneš i bez hladovek. Krevní tlak se ti sníží na ideální hodnoty. Hladiny tuků a cholesterolu v krvi zaniknou.
kuchařky

Tajemství všech nemocí

189 Kč
168 Kč
Jiří Babica na cestách - 11%
Oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty přibližuje ve svojí cestovatelské kuchařce zážitky a zkušenosti, které nasbíral za posledních dvacet let.
kuchařky

Jiří Babica na cestách

314 Kč
279 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.
kuchařky

Osm chutí Asie

169 Kč
Tajné nedělní recepty naší babičky - Podzim - 11%
(1x)
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. V třetím sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu na podzim.
kuchařky

Tajné nedělní recepty naší babičky - Podzim

62 Kč
55 Kč
Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
kuchařky
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
kuchařky
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Automatická domácí pekárna - 11%
Recepty pro automatickou domácí pekárnu.
kuchařky

Automatická domácí pekárna

242 Kč
215 Kč
Pivovarnictví - 20%
(1x)
Pivo se začalo pravděpodobně vyrábět již před desetitisíci lety v Mezopotámii. V této knize jsou popsány dějiny výroby zlatavého moku s některými zvyky a pověrami, které se k tomuto nápoji váží.
kuchařky
Ukázky

Pivovarnictví

212 Kč
170 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
kuchařky
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 111 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>