Nejprodávanější tituly - březen 2019
film

Bohemian Rhapsody
Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě.
film

Bohemian Rhapsody

359 Kč
Po čem muži touží

Charismatický cynik Karel Král, trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran...

film

Po čem muži touží

89 Kč
Čertoviny
Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi.
film

Čertoviny

89 Kč
Selský rozum

Téměř tříletý sběr materiálu na českém venkově, zkoumání toho, jakými tématy žijí zemědělci a podnikatelé v této oblasti, jak a proč fungují dotace, proč se pěstují některé plodiny více a jiné méně a proč v posledních letech ubylo chovů zvěře.

film

Selský rozum

89 Kč
Miss Hanoi
V malém příhraničním městě je silná vietnamská komunita. Ve městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka Hien, krátce poté, co vyhrála okresní soutěž krásy. Jejím vrahem byl nezletilý Jan Polanský.
film

Miss Hanoi

89 Kč
Psi Páně
Netradiční dokumentární film o Řádu kazatelů, dominikánů. Vznikl k příležitosti 800 let od založení řádu. Nesleduje však jeho bohatou historii, zaměřuje se na současné dominikány i lidi kolem nich.
film

Psi Páně

135 Kč
Úsměvy smutných mužů
(17x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

film
Ukázky

Úsměvy smutných mužů

203 Kč