Nejprodávanější audioknihy - březen 2019
česká

Hrdý Budžes - 20%
(9x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
česká
Ukázky

Hrdý Budžes

139 Kč
111 Kč
Jan Werich (ne)známý - 20%
Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo nesmrtelné proslulosti.
česká
Ukázky

Jan Werich (ne)známý

69 Kč
55 Kč
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče - 20%
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
česká
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
79 Kč
Puntíkáři - 11%
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI nyní vychází i na CD jako audiokniha.
česká

Puntíkáři

179 Kč
159 Kč
Dvacet tisíc mil pod mořem - 20%
Dobrodružný román Julesa Verna o tajuplné ponorce a jejím kapitánu. Na této audioknize předčítá Miroslav Moravec, Luděk Munzar a Radoslav Brzobohatý.
česká
Ukázky

Dvacet tisíc mil pod mořem

139 Kč
111 Kč
Masaryk aktuální - 6%
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
česká

Masaryk aktuální

417 Kč
392 Kč
Memento - 20%
(1x)
Známý román o drogách a drogově závislých dostal podobu zvukové nahrávky. Pro audioknihu také Richard Krajčo společně s Borisem Carloffem složil i hudbu.
česká
Ukázky

Memento

199 Kč
159 Kč
Nora (Domeček pro panenky) - 6%
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.
česká

Nora (Domeček pro panenky)

169 Kč
159 Kč
Bible pro malé i velké - Starý zákon - 20%
Biblické příběhy v populární audio formě, přístupné nejširším posluchačským vrstvám. 55 Biblických příběhů vyprávějí: Radovan Lukavský, Ondřej Vetchý, Libuše Šafránková, Ladislav Mrkvička a Jan Potměšil.
česká
Ukázky

Bible pro malé i velké - Starý zákon

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 279 položek
<< < 1 .. 26 27 28