Nejprodávanější audioknihy - březen 2019
osobnosti a osudy

Na mušce lovce - 11%
Po mimořádném úspěchu českého vydání vzpomínek sovětského odstřelovačského esa Vasilije Zajceva přichází kniha, která nabízí podobně strhující pohled na boje na východní frontě.
osobnosti a osudy

Na mušce lovce

305 Kč
271 Kč
Toulky českou minulostí speciál Karel IV. - 11%
33 dílů úspěšného seriálu Českého rozhlasu Toulky českou minulostí, které jeho autoři věnovali velikánu české historie Karlu IV.
osobnosti a osudy

Toulky českou minulostí speciál Karel IV.

224 Kč
199 Kč
Bylo to na váš účet - 11%
Jedna z nejvýznamnějších rozhlasových her Ludvíka Aškenazyho vychází z Aškenazyho povídek, konkrétně z povídky Vajíčko. Dodnes patří k tomu nejlepšímu, co v oblasti rozhlasové dramatiky vzniklo.
osobnosti a osudy

Bylo to na váš účet

179 Kč
159 Kč
Poslední forbína - 20%
Unikátní, dosud nepublikovaný záznam z posledního setkání Jiřího Voskovce a Jana Wericha.
osobnosti a osudy
Ukázky

Poslední forbína

139 Kč
111 Kč
Tak se ti hlásím... - 6%
Třídílna kniha Korespondence V+W jasně dokazuje, že poslední dlouhotrvající forbínou Jiřího Voskovce a Jana Wericha byly jejich dopisy. Monology, které zůstaly dialogem. A právě tak sestavil Robert Tamchyna výběr neznámých nebo méně známých nahrávek.
osobnosti a osudy
Ukázky

Tak se ti hlásím...

169 Kč
159 Kč
Pravdivý příběh Plastic People - 6%
Strhující, věrné i pitoreskní vyprávění o letech, kdy působil jako manažer soustavně perzekvované skupiny The Plastic People Of The Universe, napsal básník, publicista a kunsthistorik Ivan Martin Jirous na přelomu let 1980-1981.
osobnosti a osudy
Ukázky

Pravdivý příběh Plastic People

169 Kč
159 Kč
Jan Werich (ne)známý - 20%
Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo nesmrtelné proslulosti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jan Werich (ne)známý

69 Kč
55 Kč
Masaryk aktuální - 6%
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
osobnosti a osudy

Masaryk aktuální

417 Kč
392 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2