Nejprodávanější Kniha - březen 2019
filosofie a náboženství

Kořeny indoevropské duchovní tradice - 11%
(1x)
Kniha chce být základní orientační pomůckou českého čtenáře pro studium indoevropského náboženství a filozofie, založené na védské moudrosti.
filosofie a náboženství

Kořeny indoevropské duchovní tradice

378 Kč
336 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari - 11%
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.
filosofie a náboženství

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
230 Kč
Příchod Syna člověka - 11%
Byli jsme stvořeni pro věčnost. Bůh ji dal do našeho srdce (Kazatel 3:11). Dokud nám to místo pro věčnost nezaplní věčný Bůh, žádné dočasné věci nenaplní smyslem a trvalým štěstím náš život.
filosofie a náboženství

Příchod Syna člověka

351 Kč
312 Kč
Dějiny proti pohanům - 11%
Orosiovy dějiny, v nichž se autor inspiruje Augustinovou tezí o vítězství Boží obce, představují významný doklad vývoje křesťanské univerzalistické historiografie a ovlivnily řadu středověkých autorů, např. Isidora ze Sevilly či Otu z Freisingu.
filosofie a náboženství

Dějiny proti pohanům

358 Kč
318 Kč
Kouzlo maličkostí - 11%
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.
filosofie a náboženství
Ukázky

Kouzlo maličkostí

178 Kč
158 Kč
Myšlení a tvorba Egona Bondyho - 11%
Předkládaná kniha je první kolektivní monografií, která si klade za cíl postihnout nejpodstatnější aspekty díla jednoho z nejoriginálnějších českých myslitelů druhé poloviny 20. století, filosofa Egona Bondyho (1930–2007).
filosofie a náboženství

Myšlení a tvorba Egona Bondyho

293 Kč
260 Kč
Nový vědecký duch a další eseje - 11%
První český výbor z Bachelardových epistemologických prací obsahuje čtyři zásadní Bachelardovy knihy: Nový vědecký duch, Filosofie ne, Aplikovaný racionalismus a Materiální racionalismus.
filosofie a náboženství

Nový vědecký duch a další eseje

529 Kč
470 Kč
Rady jak umírat, a žít lepší život - 25%
Kniha je Dalajlámovým komentářem o duchovní přípravě na smrt a je inspirována klasickým textem tibetského buddhismu – básní ze 17. století, jejímž autorem je první pančhenlama.
filosofie a náboženství

Rady jak umírat, a žít lepší život

198 Kč
148 Kč
Jazyk jako fetiš - 11%
Cílem této edice je demonstrovat stereotypní uvažování o češtině a němčině, vnímání jejich role ve společnosti a rovněž vztah jazyka a státní moci.
filosofie a náboženství

Jazyk jako fetiš

338 Kč
300 Kč
Kojabaši, kočičí mistr zenu - 11%
(1x)
Zenový mistr kocour Kojabaši, který putuje po Japonsku s holí, miskou na milodary a ranečkem přes rameno a vypráví zenové příběhy neposednému žákovi Tanedovi...
filosofie a náboženství

Kojabaši, kočičí mistr zenu

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 331 položek
<< < 1 2 3 4 .. 34 > >>