Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
romantika

Sára
(7x)
Příběh nás přenese do života krásné zpěvačky Sáry a jejího talentovaného syna Davida. Život se neodvíjí zcela podle jejích představ. Všechno vypadá složitější, než se původně zdálo. Některé události však předčí její nejsmělejší sny.
romantika
Ukázky

Sára

99 Kč
Tohle nevyžehlíš
Miluji Tomáše. A Tomáš miluje mě. Vím to, jasná věc! Tak proč se teď válí se svou dcerou a ex někde u moře, zatímco já trčím doma a společnost mi dělá maximálně sedmička červeného? Po jeho návratu z dovolené je rázem všechno jinak. A ex mi to dává se
romantika
Ukázky

Tohle nevyžehlíš

149 Kč
Vilma
(13x)
Marie musí čelit podivným náhodám. Potká zajímavého muže Patrika. Může mu důvěřovat? Skutečně Marii čeká dědictví po její slavné prababičce Vilmě? Nejde jen o lest bandy zločinců? Ubrání se Marie? Zvítězí v nerovném boji?
romantika
Ukázky

Vilma

89 Kč
Druhý břeh - 30%
Sestry Hermína a Stefanie, které po revoluci uprchly z Francie, nacházejí po dlouhé a dobrodružné cestě Evropou nový domov v Čechách. Život na malém panství však komplikuje nenávist příbuzných.
romantika
Ukázky

Druhý břeh

189 Kč
132 Kč
Ostrov lží
(1x)
Křehká a okouzlující Nataly jednoho dne dostane šanci splnit si své sny a žít v luxusu na soukromém ostrově, pokud bude souhlasit se sňatkem s bývalým, ne příliš pohledným kamarádem.
romantika
Ukázky

Ostrov lží

89 Kč
Příběh dnešní ženy
Partnerský rozchod již potkal nebo může potkat nejednoho z nás, patří k životu. Příběh dnešní ženy vypráví o tom, jak se s touto citově náročnou situací vyrovnává Irma, žena ve středním věku, matka dvou dětí.
romantika
Ukázky

Příběh dnešní ženy

95 Kč
Božský cizinec
(3x)

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika
Ukázky

Božský cizinec

198 Kč
Nejkrásnější sen - 30%
Byl nádherný květnový den, na nebi ani mráčku. Ptáci zpívali a jarní květiny se předháněly, která bude vonět víc. Když Silvina postřehla, že na lavičce sedí princ Frederik, zrychlila krok.
romantika
Ukázky

Nejkrásnější sen

30 Kč
21 Kč
Poslední tango s Carmen - 30%
Do života Carmen Berkové, úspěšné zubní lékařky, zasáhne osud v podobě sympatického muže, s nímž protančí noc v cizím městě. Když se ráno Carmen probudí v cizí posteli...
romantika
Ukázky

Poslední tango s Carmen

169 Kč
118 Kč
Srdce jako led - 30%
Kníže Alexandr si na filmovém festivalu pozornost tisku očividně vychutnával. „Kdo je momentálně ženou vašeho srdce, kníže?“ zeptal se jeden z novinářů. Kníže se zadíval do davu a pohledem vyhledal náhodnou známost ze začátku večera.
romantika
Ukázky

Srdce jako led

30 Kč
21 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>