Nejprodávanější knihy - březen 2019
romantika

Kletba vítězů - 11%
(2x)
Některá vítězství stojí víc, než jen velký balík peněz... 1. díl bestsellerové série.
romantika

Kletba vítězů

269 Kč
239 Kč
Kroky v dešti - 11%
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romantika

Kroky v dešti

269 Kč
239 Kč
Můj I. Q. - 11%

„I. Q. ze mě vytahuje kořeny. Jeden po druhém, rychle, v rytmu rapu. Tak rychle, až to lupe. Lup. Lup. Lup. I. Q. je vytáhne, oklepe od hlíny – a já jsem celá děravá, plná děr jako po vytržených zubech.

romantika

Můj I. Q.

224 Kč
199 Kč
Na příkaz dámy - 11%
Když kapitán Declan Frobisher poprvé spatřil lady Edwinu Delbraithovou, věděl, že je to žena, kterou musí mít. Potomek námořnické dynastie byl zvyklý dostat, co si usmyslel, a tak se zanedlouho konala svatba.
romantika

Na příkaz dámy

269 Kč
239 Kč
Sítě z pavučin - 11%
Blanka je mladá a úspěšná herečka, křehká a silná zároveň, ale její osobní život je samý uzel, bolest a zklamání. Svůj osobní život si úzkostlivě chrání, a tak ani nejbližší kolegové a přítelkyně Zoja netuší, jaké tajemství skrývá. Jediným světýlkem
romantika

Sítě z pavučin

296 Kč
263 Kč
Srdce korzára - 11%
Po desetiletí diplomatických plaveb a tajných misí pro korunu kapitán Robert Frobisher usoudí, že je na čase se usadit a založit rodinu. Když ho však povolají k naléhavé misi, odkládá svá přání stranou a ihned se vydává na moře.
romantika

Srdce korzára

269 Kč
239 Kč
Třísky - 11%
(3x)

Může být život postižené ženy na vozíku úžasně zábavný a plný dobrodružství? Evidentně ano. Šárka, obyčejná dívka z malého města v Sudetech, ve dvaadvaceti letech po nehodě ochrnula.

romantika

Třísky

314 Kč
279 Kč
Všechno je v pohodě - 11%
(1x)
Od té doby, co Marina nechala celý svůj život za sebou, s nikým ze své minulosti nemluvila.
romantika

Všechno je v pohodě

269 Kč
239 Kč
Zapomeň na minulost - 11%
Sedmadvacetiletá Saša přišla před lety o otce a starší sestru Mišku, oba zahynuli pod lavinou v horách, kam vzal otec-horolezec poprvé jednu z dcer s sebou.
romantika

Zapomeň na minulost

296 Kč
263 Kč
C´est la vie - 11%
(1x)
Příběh dívky, která dostane nečekanou příležitost ve světě modelingu a v době, kdy už žádnou takovou nabídku nečeká, odlétá do Japonska. Během svého působení poznává japonskou kulturu a prostředí modelingu, což je také ústřední téma knihy.
romantika

C´est la vie

135 Kč
120 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>