Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
ostatní

Jordánsko - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací. Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.
ostatní
Ukázky

Jordánsko

89 Kč
71 Kč
Live in Your Garden - 20%
Are you looking for inspiration for a new garden, or do you want to do something with the one you already have? Or is it that you just want to daydream and let yourself be carried away by beautiful garden scenes?
ostatní
Ukázky

Live in Your Garden

449 Kč
359 Kč
Prostory a dialogy Evy Jiřičné - 20%
(1x)
Tato kniha představuje význačnou současnou česko-anglickou architektku a filozofku prostoru jako člověka, který pochází z typického středoevropského milieu. Velikost PDF je 98 MB
ostatní
Ukázky

Prostory a dialogy Evy Jiřičné

279 Kč
223 Kč
Století Miroslava Zikmunda - 20%
Životopisná kniha Století Miroslava Zikmunda přináší osobitý pohled na bouřlivé dějiny dvacátého století očima muže, který poznal celý svět. Velikost e-knihy je 60 MB.
ostatní
Ukázky

Století Miroslava Zikmunda

389 Kč
311 Kč
Svažte si sami knížku - 20%
Umění knižní vazby má v sobě cosi magického. Z obyčejných materiálů s trochou řemeslné dovednosti vznikne malé umělecké dílo.
ostatní
Ukázky

Svažte si sami knížku

195 Kč
156 Kč
Tvoříme interiér s českou designérkou - 20%
Uznávaná česká designérka s patnáctiletou praxí v oboru vás provede jednotlivými kroky při zařizování interiérů či při částečné nebo celkové rekonstrukci. Díky jejím radám a tipům si vytvoříte skvělý interiér odpovídající vašemu vkusu a možnostem....
ostatní
Ukázky

Tvoříme interiér s českou designérkou

365 Kč
292 Kč
Jak rozumět populární kultuře - 20%
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
ostatní
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

179 Kč
143 Kč
Magor a jeho doba - 20%
(4x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
ostatní
Ukázky

Magor a jeho doba

348 Kč
278 Kč
Odkaz rychtáře Vaváka. Příspěvky k životopisu velkého písmáka - 20%
Rychtář z Milčic na Poděbradsku František Jan Vavák (1741–1816) byl největší z českých písmáků, osobitých autorů ze selského prostředí, kteří v období národního obrození uchovávali lidový jazyk příštím pokolením.
ostatní
Ukázky

Odkaz rychtáře Vaváka. Příspěvky k životopisu velkého písmáka

190 Kč
152 Kč
Odložený život - 20%
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
ostatní
Ukázky

Odložený život

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>