Nejprodávanější knihy - březen 2019
cestopisy

Středočeský výletník - 11%
Cestovní deník a průvodce v jednom navrhuje jednodenní výlety po okolí hlavního města do míst, která lákají hlavně svým zvláštním názvem.
cestopisy

Středočeský výletník

269 Kč
239 Kč
Jak jsem nezemřel v Africe - 11%
Knížka Jak jsem nezemřel v Africe je pravdivé líčení jedné z autorových dobrodružných cest, která se vinou bezpříkladné nekázně proměnila z běžné výpravy na poměrně dramatický boj o záchranu zdraví a života.
cestopisy

Jak jsem nezemřel v Africe

224 Kč
199 Kč
Kia Ora E Hoa - 11%
Kia Ora E Hoa – příběh ze země Aotearoa – se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný než autor sám.
cestopisy

Kia Ora E Hoa

296 Kč
263 Kč
Místa zrychleného tepu - 11%
Zkušení cestovatelé a spisovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý dostáli v knize Místa zrychleného tepu předsevzetí odkrývat zejména onu „skrytou krásu“.
cestopisy
Ukázky

Místa zrychleného tepu

242 Kč
215 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 11%
Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět!
cestopisy

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

242 Kč
215 Kč
Od Baltu k Jadranu - 11%
Originální cestopis Františka Šestáka vznikl během cyklistické pouti podél bývalé železné opony, neprodyšné hranice, která po čtyři desítky let 20. století oddělovala Východ Evropy od Západu.
cestopisy

Od Baltu k Jadranu

266 Kč
236 Kč
Reportáže z rozervaného ráje - 11%
Není moc míst, kde můžete povečeřet s Leninem nebo chlapíkem, kterého pojmenovali Onedollar, kde vám usměvavý zubař ošetří kaz rozžhaveným drátem, policista s vámi ochotně hledá internetovou kavárnu, spolubydlící v penzionu je hledaný vrah...
cestopisy

Reportáže z rozervaného ráje

270 Kč
240 Kč
Sešívání republiky - 11%
Netradiční cestopis z česko-slovenské hranice.
cestopisy

Sešívání republiky

251 Kč
223 Kč
Znovu Skotsko po česku - 11%
Autor, který strávil většinu svého života ve Skotsku, a poslednich dvacet let ve funkci českého honorárního konzula, stále hledá nepravděpodobné spojitosti mezi zemí v srdci Evropy a zemí na jejim nejvzdálenějším, do Atlantiku vystrčeném okraji.
cestopisy
Ukázky

Znovu Skotsko po česku

233 Kč
207 Kč
Ztraceno beze stopy - 11%
Paul Gelder, edior magazínu Yachting Monthly, sepsal podle vyprávění svědků 30 neuvěřitelných příběhů o ztroskotání a potopení lodí kvůli špatnému počasí, bouřím, navigačním chybám, kolizím, rozbitým motorům, ohni anebo vyčerpání posádky.
cestopisy

Ztraceno beze stopy

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>