Nejprodávanější Kniha - březen 2019
pro nejmenší

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Dobrý den, včelko! - 11%
Malá včelka má hodně práce, pojďme se podívat, co ji čeká. Objevovat svět s tímto leporelem s posuvnými prvky je skutečně zábavné!
pro nejmenší

Dobrý den, včelko!

224 Kč
199 Kč
Hravé koťátko - 11%
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
pro nejmenší

Hravé koťátko

71 Kč
63 Kč
Malý zajíček - Můj den - 11%
(1x)
Prožij celý den s malým zajíčkem! Co se děje ráno po probuzení? Kdy je čas se učit a čas si hrát? Podívej, jak to malý zajíček všechno umí. Zvládneš to taky? A co večer? Poslechneš si pohádku od maminky?
pro nejmenší

Malý zajíček - Můj den

62 Kč
55 Kč
Malý zajíček - Zahrada - 11%
(1x)
Nauč se s malým zajíčkem, jak se starat o zahradu! Jak se sází rostliny? Kdo ohlídá úrodu? Máš rád či ráda vlastní vypěstovanou zeleninu?
pro nejmenší

Malý zajíček - Zahrada

62 Kč
55 Kč
Minipohádky – Ošklivé káčátko - 11%
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prstíky.
pro nejmenší

Minipohádky – Ošklivé káčátko

224 Kč
199 Kč
Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat na zahradě - pejska, kočičku, želvu, rybičku v jezírku, morče, králíčka, uprchlého papouška.
pro nejmenší

Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Objevujeme svět! Hasiči - 11%
Poznej práci hasičů, nauč se nová slova a užij si u toho spoustu zábavy. Leporelo pro nejmenší s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Hasiči

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Hudba - 11%
Poznávej hudební nástroje a užij si spoustu zábavy při objevování nových věcí. Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Hudba

224 Kč
199 Kč
Pošťák Myšák doručuje - 11%
První kniha ze série o pošťáku Myšákovi, v níž autorka stvořila úžasný imaginární svět, který si budete chtít prohlížet znovu a znovu až do nejmenších detailů…
pro nejmenší

Pošťák Myšák doručuje

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>