Nejprodávanější knihy - březen 2019
sci-fi

Sedmeroev
Měsíc zasáhne záhadný super hustý (neviditelný) objekt a roztříští ho. Lidstvo si zprvu oddychne, že o vlásek uniklo zkáze, avšak vědci brzy zjistí, že trosky se budou dále tříštit a nakonec se zřítí na Zemi a vyhubí veškerý život.
sci-fi

Sedmeroev

539 Kč
2010:Druhá vesmírná odysea
(5x)
Ke kosmické lodi Discovery, osamoceně plující hlubokým vesmírem od doby, co David Bowman prošel „Hvězdnou bránou“, se vydává nová mezinárodní expedice. Jedním z cílů výpravy je objasnění tragických událostí, které se na Discovery odehrály.
sci-fi

2010:Druhá vesmírná odysea

268 Kč
Hyperion
(4x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

358 Kč
Jednou budeš Arab
(2x)
Dětství na Blízkém východě, v syrsko-francouzské rodině, mezi socialistickými experimenty a arabskou tradicí, mezi Francií, Lybií a Syrií, ale především s neobvyklou blonďatou kšticí, zachycuje ve svém komiksu populární francouzský kreslíř Riad Satto
sci-fi
Ukázky

Jednou budeš Arab

405 Kč
Vládce Arestonu
Poslední díl nejnovější trilogie klasika české sci-fi je strhujícím dobrodružstvím z nelidského vesmírného vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější!
sci-fi

Vládce Arestonu

269 Kč
Muž z vysokého zámku
(7x)
Píše se rok 1962 a patnáct let po americké kapitulaci v Kalifornii vládne japonská okupační správa. Po Spojených státech ale za japonského přihlížení a německého běsnění koluje podivná kniha, v níž Spojenci druhou světovou válku neprohráli.
sci-fi
Ukázky

Muž z vysokého zámku

268 Kč
Nebeský bibendum
Nebeský bibendum je velké dílo o šílenství všedního dne. Bravurně vykresluje potrhlý a někdy krutý svět, svět zasutých dětských nočních můr, ozvláštněný prapodivným humorem a poezií typickými pro celé mistrovské dílo klasika moderního komiksu.
sci-fi

Nebeský bibendum

628 Kč
Atlantský gen
(4x)

Lidstvo před 70 000 lety málem vymřelo. Přežili jsme, ale nikdo netušil jak. Až do této chvíle. Schyluje se k odpočítávání do další fáze vývoje člověka – a lidstvo už tentokrát přežít nemusí. Světový bestseller. Prodáno 1 500 000 výtisků.

sci-fi
Ukázky

Atlantský gen

338 Kč
Atlantský mor
(1x)
Atlantský mor je dech vyrážející pokračování technothrilleru Atlantský gen, mezinárodního bestselleru s více než milionem a půl prodaných výtisků, který zcela změnil pohled na desetitisíce let vývoje lidstva.
sci-fi
Ukázky

Atlantský mor

358 Kč
Atlantský svět

Lidstvo je zahnané do úzkých… Signál z vesmíru by mohl být klíčem k záchraně lidstva. Čas se krátí a tým vědců musí riskovat vše ve snaze odhalit tajemství atlantského světa.

sci-fi
Ukázky

Atlantský svět

246 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 97 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>