Nejprodávanější tituly - březen 2019
umění

Fotograf - 30 eye in the sky
Vydání s názvem Eye in the Sky převrací digitální téma Fotograf Festivalu do formy svého předchůdce, tištěného časopisu.
umění

Fotograf - 30 eye in the sky

176 Kč
Josef Čapek
Kniha historika umění Vastimila Tetivy je zaměřena na ranou malířskou tvorbu Josefa Čapka, ohraničenou lety 1908–1914, tedy dobou, která předurčila celý další umělecký osud malíře.
umění

Josef Čapek

252 Kč
Korespondence II
Druhý svazek, doplněný rovněž řadou ne zcela známých fotografií z Werichovy a Voskovcovy tvorby, zahrnuje dopisy z let 1963–1968.
umění

Korespondence II

288 Kč
Postava k podpírání
Soubor čtyř studií věnovaný jednomu z raných děl československé nové vlny – středometrážnímu snímku Pavla Juráčka a Jana Schmidta "Postava k podpírání".
umění

Postava k podpírání

179 Kč
Rejža Vorel
Knižní portrét Tomáše Vorla (1957), současného významného filmového režiséra a člena divadelních souborů Sklep a Mimoza, součástí uměleckého hnutí Pražská pětka.
umění

Rejža Vorel

Jan Dvořák (ed.)
359 Kč
Ze života tajtrlíků
Společný svazek Knihovny Václava Havla a Národního filmového archivu vůbec poprvé mapuje snad nejméně známou tvář jedné z klíčových postav české filmové „nové vlny“ 60. let minulého století: Představuje Pavla Juráčka jako publicistu.
umění

Ze života tajtrlíků

269 Kč
Fenomén Zappa
Kniha Fenomén Zappa si klade za cíl prozkoumat a z různých perspektiv analyzovat specifický kulturní fenomén, který vznikl v Československu kolem osobnosti a tvorby amerického hudebníka Franka Zappy.
umění

Fenomén Zappa

224 Kč
Intimita
(2x)
Magnesia Litera 2016 za nakladatelský čin.Nová kniha. Stylizovaný umělecký literárně-fotografický dokument. Napsala ji Barbora Baronová. Nafotila Dita Pepe. Nadesignoval Milan Nedvěd. Zachycuje vyprávění 6 českých žen.
umění

Intimita

628 Kč
Lágr Barbora
Autorský projekt fotografa Jindřicha Štreita, literární dokumentaristky Barbory Baronové a architekta Václava Hlaváčka zaznamenává vzpomínky a obrazy Josefa Černohorského, bývalého vězně komunistického režimu nasazeného v 50. letech do Jáchymova.
umění

Lágr Barbora

427 Kč
Opevněné kostely II.
Druhý díl, který máte nyní v rukou, pojednává o opevněných kostelech v oblastech Vysočiny, Pardubického, Jihomoravského, Moravskoslezského, Olomouckého a Zlínského kraje.
umění

Opevněné kostely II.

72 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 233 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 24 > >>