Nejprodávanější tituly - březen 2019
romány

S cejchem vraha
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány

S cejchem vraha

260 Kč
Císařská vyhlídka
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány

Císařská vyhlídka

305 Kč
Emma
Ač okouzlující, bohatá a chytrá Emma Woodhousová nemá manžela, myslí si, že má mimořádný talent dávat páry dohromady a pak sledovat jejich šťastná manželství.
romány
Ukázky

Emma

332 Kč
Třetí přístav
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
romány

Třetí přístav

296 Kč
Neviditelný
(1x)
Neviditelný představuje jednu z nejvýznamnějších knih Jaroslava Havlíčka, předního autora psychologické prózy 30. a 40. let minulého století.
romány
Ukázky

Neviditelný

229 Kč
Panství Farleigh
(1x)

Rodina rozdělená válkou. Zrádce v jejich středu.

Do života lorda Westerhama a jeho pěti dcer zasáhne druhá světová válka, když se na jejich panství Farleigh zřítí parašutista. Rodinný přítel a agent MI5 Ben Cresswell má prověřit, zda byl muž něm

romány

Panství Farleigh

332 Kč
Proudy
Další román autora úspěšné autobiografické knihy „Houština“ a předsedy Asociace spisovatelů zachycuje příběh muže středního věku, odehrávající se v devadestých letch, na konci druhého tisíciletí.
romány

Proudy

269 Kč
Svatba s milionářem
Ukrajinská dívka Světlana se po mnoha rozchodech a opětovných scházeních s Igorem rozhodla definitivně tento vztah ukončit... V románu nejen pro ženy nechybí láska, štěstí, slzy, smutek i erotika.
romány

Svatba s milionářem

179 Kč
Divotvorce
Román se odehrává zejména v poslední čtvrtině 20. století na severu Čech. Ukazuje reálie normalizačního období a začátku současné éry. Osudy bankovního úředníka Františka Posla.
romány

Divotvorce

206 Kč
Dixieland
Trombonista vukovarské dixielandové kapely vzpomíná v záhřebském vyhnanství na dospívání a zrání členů orchestru v rozmezí let 1960–1991.
romány

Dixieland

251 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>