Nejprodávanější tituly - březen 2019
Evropa

Konečné řešení
(2x)
Monografie německého historika je jednou z prvních prací, která důkladně rekonstruuje formování a hlavní rozhodovací procesy předcházející realizaci nacistického holocaustu.
Evropa

Konečné řešení

305 Kč
Osvětim
Kniha líčí postupně historii Osvětimi jako původně německého města založeného v roce 1270, přes trojí dělení Polska v 18. století a germanizační snahy 19. století a dospívá až k neblahému vyvrcholení osvětimské historie ve 20. století.
Evropa

Osvětim

381 Kč
Výmarská republika
(1x)
Autorka analyzuje příčiny ztroskotání výmarské demokracie na vnitropolitické, zahraničněpolitické, hospodářské a kulturní rovině od konce první světové války do jmenování Adolfa Hitlera říšským kancléřem v lednu 1933.
Evropa

Výmarská republika

225 Kč
Rubikon
(2x)
Hollandova kniha přináší živý obraz Římské republiky v zenitu její velikosti, která měla nakonec stát u počátku jejího pádu a transformace v císařskou diktaturu.
Evropa

Rubikon

359 Kč
Žralok nebude nikdy tak silný
Práce předního českého historika věnovaná československo-německým vztahům v letech 1945–1948 představuje příspěvek k historii poválečné československé zahraniční politiky a analýze vztahu čs. státu a poválečného Německa.
Evropa

Žralok nebude nikdy tak silný

220 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 35 položek
<< < 1 2 3 4