Nejprodávanější tituly - březen 2019
sci-fi

Děti času
(4x)
Kdo zdědí novou Zemi? Poslední zbytky lidstva opouštějí umírající Zemi a zoufale hledají nový domov.
sci-fi
Ukázky

Děti času

249 Kč
Kvazi
(1x)
Sergej Lukjaněnko dovedně kombinuje žánr zombie apokalypsy s prvky detektivky a špionážního thrilleru. Výsledkem je neobyčejně čtivý mix.
sci-fi

Kvazi

268 Kč
Mučednice Sabbat
(1x)
Sedmý díl oblíbené série o plukovníku Gauntovi ze světa Warhammer.
sci-fi
Ukázky

Mučednice Sabbat

149 Kč
Ostrov
(2x)
Autorova optimistická vize spravedlivého uspořádání společnosti, která svým občanům dává ideální podmínky pro rozvoj osobnosti.
sci-fi

Ostrov

314 Kč
Planeta opic
Román Planeta opic můžeme zařadit do klasické science fiction literatury, i když příběh sám je podán spíše způsobem dobrodružného románu. Opičí společnost na vzdálené planetě ve vesmíru se nápadně podobá té lidské na Zemi.
sci-fi

Planeta opic

223 Kč
Sedmeroev
Měsíc zasáhne záhadný super hustý (neviditelný) objekt a roztříští ho. Lidstvo si zprvu oddychne, že o vlásek uniklo zkáze, avšak vědci brzy zjistí, že trosky se budou dále tříštit a nakonec se zřítí na Zemi a vyhubí veškerý život.
sci-fi

Sedmeroev

539 Kč
2010:Druhá vesmírná odysea
(5x)
Ke kosmické lodi Discovery, osamoceně plující hlubokým vesmírem od doby, co David Bowman prošel „Hvězdnou bránou“, se vydává nová mezinárodní expedice. Jedním z cílů výpravy je objasnění tragických událostí, které se na Discovery odehrály.
sci-fi

2010:Druhá vesmírná odysea

268 Kč
Jednou budeš Arab
(2x)
Dětství na Blízkém východě, v syrsko-francouzské rodině, mezi socialistickými experimenty a arabskou tradicí, mezi Francií, Lybií a Syrií, ale především s neobvyklou blonďatou kšticí, zachycuje ve svém komiksu populární francouzský kreslíř Riad Satto
sci-fi
Ukázky

Jednou budeš Arab

405 Kč
Malleus
(2x)
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
sci-fi
Ukázky

Malleus

149 Kč
Vládce Arestonu
Poslední díl nejnovější trilogie klasika české sci-fi je strhujícím dobrodružstvím z nelidského vesmírného vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější!
sci-fi

Vládce Arestonu

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 146 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>