Nejprodávanější Kniha - březen 2019
ekonomie

Tentokrát je to jinak
Publikace předních amerických univerzitních ekonomů C. M. Reinhartové a K. S. Rogoffa si klade otázku, proč státy již řadu století opakovaně procházejí různými typy finančních krizí, jako jsou neschopnost splácet dluhy, bankovní paniky...
ekonomie

Tentokrát je to jinak

448 Kč
Co nesmíte vědět!
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
ekonomie

Co nesmíte vědět!

351 Kč
Platební karty
Různé formy platidel provázejí lidstvo asi 8 000 let. Mají řadu funkcí a jednou z nich je role platidla, která se za poslední 3 000 let významně rozvinula.
ekonomie

Platební karty

663 Kč
Soumrak homo economicus
(2x)

Soumrak homo economicus navazuje na úspěšnou Sedláčkovu prvotinu Ekonomie dobra a zla. I v tomto textu nalezneme snahu vrátit ekonomii lidský rozměr a lidem víru v ekonomii.

ekonomie

Soumrak homo economicus

116 Kč
Restart
(1x)
Průvodce podnikatelským minimalismem. Provokativní a mimořádně poučná příručka od zakladatelů obdivované americké firmy 37signals.
ekonomie

Restart

297 Kč
Dílo národů - 43%
Dílo národů Roberta B. Reicha, profesora Harvardovy univerzity, je živě napsanou analýzou problémů, před kterými dnes, na přelomu století, stojí nejen Spojené státy, ale i ostatní vyspělé země.
ekonomie

Dílo národů

359 Kč
203 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5