Nejprodávanější knihy - duben 2019

Od zápisu do lavice - 1. díl
Máte doma budúceho prváčika? Potom je táto publikácia určená práve vám! Venujte svojmu dieťaťu pätnásť minút denne na rozvoj zručností, ktoré sú nevyhnutné na úspešné osvojenie čítania, písania a počítania.

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
To prší moře
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme.

To prší moře

332 Kč
Veronika se rozhodla zemřít
(8x)
Příběh světoznámého brazilského autora o mladé Veronice, která až v sanatoriu pro duševně choré začne bojovat o svůj život.
Ukázky

Veronika se rozhodla zemřít

268 Kč
Vladař
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.

Vladař

269 Kč
Albatros: 70 let na křídlech dětské literatury
Je to už sedmdesát let, co vzniklo Státní nakladatelství dětské knihy.

Albatros: 70 let na křídlech dětské literatury

359 Kč
Animalium - kniha her
Kniha plná kreslení a vybarvování pro všechny milovníky a milovnice zvířat od autorky úspěšné knihy Animalium. Vezmi pastelky a vydej se na dobrodružství v království zvířat.

Animalium - kniha her

269 Kč
Ascher: The Mad Silkman
(3x)
Ascher - although the name and the brand are entirely unknown in the Czech Republic, in Western Europe they have been synonymous with fine textile design for more than seventy years.

Ascher: The Mad Silkman

1 341 Kč
Barcelona
Od Barri Gotic až po l’Eixample, od Montjuic po La Barceloneta, od Ravalu po Gracia, od Las Ramblas po park Güell, od Picassova muzea po Fundació Joan Miró – hlavní město Katalánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

Barcelona

242 Kč
Berlínský zápisník
Berlínský zápisník je čtení bez patosu, zato poetické i humorné, přičemž nikterak nepomíjí hloubku, složitost a také smutek světa, spjatý s živou dychtivostí po dalším setkání.

Berlínský zápisník

224 Kč
Bitva o Prahu v roce 1648
(1x)
V době, kdy už ve vestfálských městech několik let jednali diplomaté válčících států o míru, vpadl do špatně chráněného Českého království švédský generál Hans Christoph Königsmarck a v létě 1648 směle zaútočil přímo na jeho srdce, Prahu.

Bitva o Prahu v roce 1648

108 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100