Nejprodávanější tituly - duben 2019
hudba

Nebe je zatažený
Trojalbum sólových koncertních nahrávek Filipa Topola (1965-2013) zpřístupňuje jednu důležitou, svébytnou podobu hudebníkova a básníkova světa. Možná tu "nejniternější a nejosobnější, nezaštítěnou nějakým kolektivem," jak sám říkal.
hudba

Nebe je zatažený

359 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
hudba

Pošli to tam!

674 Kč
Amerika
Toto album Kafka Bandu poukazuje výraznou proměnu. Více písní, více češtiny a plnější zvuk. Kapela opustila koncept poloakustického projektu a více pracuje s elektronikou. Album je také výrazně písničkovější než Zámek.
hudba

Amerika

269 Kč
Krev není voda
Písničky z divadelního představení pro děti Krev není voda. Autory devíti písní, které zní živě i na jevišti jsou Ondřej Galuška (Eggnoise, Playground English, Odd Gift) a Milan Cais (Tata Bojs).
hudba

Krev není voda

269 Kč
Nemůžu popadnout tvůj dech
Páteř alba tvoří skladby, které představují vrchol koncertů ASPM, a které se v průběhu let proměňovaly a zrály - Asi v tom bude nějakej háček (Spálený), Mezi břehy (Spálený), 100000 modrých sluncí (Spálený / Krůta) a Mé múze (Spálený / Velíšek).
hudba

Nemůžu popadnout tvůj dech

296 Kč
Zlom
Skupina Nerez se po 25 letech vrací na scénu. Kolekce dvanácti originálních písní-převážně od Zdeňka Vřešťála a Lucie Šoralové, ale i od zajímavých autorských hostů (Ondřej Soukup nebo Silvia Kaščáková) překvapuje žánrovou pestrostí.
hudba

Zlom

485 Kč
Ryby, raci
Miroslav Kemel je dlouholetý přední český karikaturista ale i český písničkář. Hraje na akordeon, kytaru a foukací harmoniku. Již třetí album tohoto písničkáře jde jiným směrem, než alba předchozí.
hudba

Ryby, raci

269 Kč
Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.
hudba

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
No Geography
No Geography je v pořadí deváté studiové album britského elektronického dua The Chemical Brothers, které vychází 12. dubna. Jedná se o první album po čtyřech letech. Desce No Geography předcházelo album Born In The Echoes.
hudba

No Geography

287 Kč
Swing & Big Band - To nejlepší
Swing se vrací! 60 hitů swingové éry v podání českých zpěvaček a zpěváků tří generací.
hudba

Swing & Big Band - To nejlepší

374 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 68 položek
1 2 3 .. 7 > >>