Nejprodávanější tituly - duben 2019
esoterika a astrologie

Jak vzniká důvěra - 11%
(2x)
Tato kniha se zabývá kořeny nedůvěry a způsoby, jak náš ztracený pocit důvěry obnovit. To, co normálně za důvěru považujeme, je ve skutečnosti jen naše představa o důvěře – dětinská a vysněná.
esoterika a astrologie

Jak vzniká důvěra

284 Kč
252 Kč
Moc a síla víry - 11%
Probuzení našeho nejsilnějšího vnitřního potenciálu. Co nás vede životem, není-li to naše vnitřní božské jádro? Kdo mu z celého srdce důvěřuje, je blízko své pravé podstatě a svému vnitřnímu určení.
esoterika a astrologie

Moc a síla víry

268 Kč
238 Kč
Navigátor k sebeléčení a uzdravení - 11%
Sada 64 karet s původními akvarely Brigitte Smith a rozsáhlou výkladovou brožurou vám umožní provést zásadní osobní reflexi. Nasměrují vás na kurs uzdravení těla, duše i ducha.
esoterika a astrologie

Navigátor k sebeléčení a uzdravení

359 Kč
319 Kč
Ruce pryč od této knihy - 11%
(1x)
Máte-li pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku, zajímáte se o jeho poslední tajemství a toužíte se to dozvědět přímo od života – je to VAŠE kniha!
esoterika a astrologie

Ruce pryč od této knihy

387 Kč
344 Kč
Vše je dokonalé! - 11%
Osho v této knize odpovídá na různé otázky svých žáků způsobem, jenž probouzí naše vědomí, jelikož otřásá zažitými představami a stereotypním myšlením.
esoterika a astrologie

Vše je dokonalé!

295 Kč
262 Kč
Abeceda Astrologie - 11%
Čtenář v knize najde i všechny důležité kroky, potřebné ke komplexnímu výkladu vlastního horoskopu zrození. Autor fundovaně zasvěcuje čtenáře s možnostmi a hranicemi astrologie a ukazuje, jaký vliv mají hvězdy na náš život.
esoterika a astrologie

Abeceda Astrologie

295 Kč
262 Kč
Duše zvířat a lidí - 11%
Autorka se dělí se čtenářem o skutečné příběhy, ať už z vlastního života nebo ze života jiných komunikátorů, v nichž silně zaznívají momenty vzájemného porozumění mezi zvířaty a lidmi. Nezapomíná ani na duchovní cvičení, které komunikaci se zvířaty umožní.
esoterika a astrologie

Duše zvířat a lidí

297 Kč
264 Kč
Jóga a stromy - Cvičení s léčivou energií stromů - 11%
Spirituální význam stromů. Inspirující kniha cviků, která umožňuje zažít energie stromů působivým, léčivým a zcela novým způsobem.
esoterika a astrologie

Jóga a stromy - Cvičení s léčivou energií stromů

268 Kč
238 Kč
Mayské proroctví - 11%
Právě teď už nežijeme ve světě Čtvrtého slunce, ale do světa Pátého slunce jsme ještě nedospěli. Toto je mezidoba, v očekávání doby přechodu.
esoterika a astrologie

Mayské proroctví

313 Kč
278 Kč
Šamanské techniky a rituály - 11%
Autor vysvětluje na základě četných příkladů z Ameriky, Asie, Austrálie a Afriky strukturu šamanských rituálů. Šamanské rituály jsou cestou i pro dnešního člověka, cestou, na níž otevře svou duši a jež ho zavede až k prahu "dimenze naplněného času".
esoterika a astrologie

Šamanské techniky a rituály

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 151 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 16 > >>