Nejprodávanější tituly - duben 2019
film

Bohemian Rhapsody
Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě.
film

Bohemian Rhapsody

359 Kč
Psi Páně
Netradiční dokumentární film o Řádu kazatelů, dominikánů. Vznikl k příležitosti 800 let od založení řádu. Nesleduje však jeho bohatou historii, zaměřuje se na současné dominikány i lidi kolem nich.
film

Psi Páně

135 Kč
Po čem muži touží

Charismatický cynik Karel Král, trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran...

film

Po čem muži touží

89 Kč
Escobar
Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec.
film

Escobar

179 Kč
Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu
Nejzábavnější podzimní nabídka kin proběhne Na Stojáka a v úplně novém exklusivním formátu 17D. 17 debilů a mikrofon. Parta komiků Na Stojáka připravila jeden jediný a nikdy neopakovaný speciální a úplně nejvíc unikátní večer nabitý humorem.
film

Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu

89 Kč
Miss Hanoi
V malém příhraničním městě je silná vietnamská komunita. Ve městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka Hien, krátce poté, co vyhrála okresní soutěž krásy. Jejím vrahem byl nezletilý Jan Polanský.
film

Miss Hanoi

89 Kč
Pračlověk
Dug je typický neohrožený hrdina dosud žijící v celkem poklidně probíhající době kamenné. A teď, spolu se svým čtyřnohým přítelem Čenichem, musí zachránit svůj kmen a milovaný domov před velkou hrozbou.
film

Pračlověk

89 Kč
Tři billboardy kousek za Ebbingem
Mildred Haynesové (Frances McDormand) zavraždili dceru. A protože se vyšetřování už několik měsíců bezvýsledně vleče, rozhodne se jednat. U vjezdu do města vylepí na tři billboardy velmi kontroverzní vzkazy adresované váženému šéfovi místní policie.
film

Tři billboardy kousek za Ebbingem

269 Kč
Tvář vody
(1x)
Příběh jako z jiného světa zasazený do Ameriky šedesátých let a odehrávající se na pozadí studené války.
film

Tvář vody

269 Kč
Birdman

“Michael Keaton předvádí nejlepší výkon své kariéry” (Peter Travers, Rolling Stone) v “legračním a frenetickém” (Manohla Dargis, The New York Times) filmu od proslulého scenáristy a režiséra Alejandra G. Inárritu.

film

Birdman

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>