Nejprodávanější tituly - duben 2019
pop

Amerika
Toto album Kafka Bandu poukazuje výraznou proměnu. Více písní, více češtiny a plnější zvuk. Kapela opustila koncept poloakustického projektu a více pracuje s elektronikou. Album je také výrazně písničkovější než Zámek.
pop

Amerika

269 Kč
Zlom
Skupina Nerez se po 25 letech vrací na scénu. Kolekce dvanácti originálních písní-převážně od Zdeňka Vřešťála a Lucie Šoralové, ale i od zajímavých autorských hostů (Ondřej Soukup nebo Silvia Kaščáková) překvapuje žánrovou pestrostí.
pop

Zlom

485 Kč
A Place We Knew
Australský multiplatinováý zpěvák a skladatel Dean Lewis vydává debutové album A Place We Knew. Deska obsahuje jeho největší hit Be Alright, který ho katapultoval mezi nejúspěšnější nové interprety.
pop

A Place We Knew

287 Kč
Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

pop

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Begin Again
Album obsahuje 7 písní, zpěvačka v nich mísí zvuky jazzu a elektroniky.
pop

Begin Again

305 Kč
Nemůžu popadnout tvůj dech
(1x)
Páteř alba tvoří skladby, které představují vrchol koncertů ASPM, a které se v průběhu let proměňovaly a zrály -Asi v tom bude nějakej háček(Spálený), Mezi břehy(Spálený), 100000 modrých sluncí (Spálený / Krůta) a Mé múze(Spálený / Velíšek).
pop

Nemůžu popadnout tvůj dech

494 Kč
Still On My Mind
Na své páté studiové album nechala Dido fanoušky čekat dlouhých šest let. Album již na podzim 2018 předznamenal singl Hurricanes, který v lednu 2019 následovala píseň Give You Up.
pop

Still On My Mind

656 Kč
Wasteland, Baby
Irský multiplatinový hudebník a zpěvák Hozier vydává vysoce očekávané album Wasteland, Baby! Hozierovo aktuálně nejnovější EP Nina Cried Power sklidilo úspěch jak u fanoušků, tak u kritiků.
pop

Wasteland, Baby

287 Kč
A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.
pop

A Star Is Born

287 Kč
Colors
Album obsahuje esenci poctivé rockové muziky, čirou radostzhraní, dotek hudby 70. a 80. let. Album otevírá skladba Lazy Girl, která byla inspirovánaRolling Stones.
pop

Colors

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>