Nejprodávanější tituly - duben 2019
pop

Amerika
Toto album Kafka Bandu poukazuje výraznou proměnu. Více písní, více češtiny a plnější zvuk. Kapela opustila koncept poloakustického projektu a více pracuje s elektronikou. Album je také výrazně písničkovější než Zámek.
pop

Amerika

269 Kč
Zlom
Skupina Nerez se po 25 letech vrací na scénu. Kolekce dvanácti originálních písní-převážně od Zdeňka Vřešťála a Lucie Šoralové, ale i od zajímavých autorských hostů (Ondřej Soukup nebo Silvia Kaščáková) překvapuje žánrovou pestrostí.
pop

Zlom

485 Kč
A Place We Knew
Australský multiplatinováý zpěvák a skladatel Dean Lewis vydává debutové album A Place We Knew. Deska obsahuje jeho největší hit Be Alright, který ho katapultoval mezi nejúspěšnější nové interprety.
pop

A Place We Knew

287 Kč
Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

pop

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Begin Again
Album obsahuje 7 písní, zpěvačka v nich mísí zvuky jazzu a elektroniky.
pop

Begin Again

305 Kč
Still On My Mind
Na své páté studiové album nechala Dido fanoušky čekat dlouhých šest let. Album již na podzim 2018 předznamenal singl Hurricanes, který v lednu 2019 následovala píseň Give You Up.
pop

Still On My Mind

656 Kč
Wasteland, Baby
Irský multiplatinový hudebník a zpěvák Hozier vydává vysoce očekávané album Wasteland, Baby! Hozierovo aktuálně nejnovější EP Nina Cried Power sklidilo úspěch jak u fanoušků, tak u kritiků.
pop

Wasteland, Baby

287 Kč
A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.
pop

A Star Is Born

287 Kč
Colors
Album obsahuje esenci poctivé rockové muziky, čirou radostzhraní, dotek hudby 70. a 80. let. Album otevírá skladba Lazy Girl, která byla inspirovánaRolling Stones.
pop

Colors

314 Kč
Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.
pop

Sexy exity

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>