Nejprodávanější knihy - duben 2019
dárkové publikace

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
dárkové publikace

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Průvodce historií kladenských hostinců II. - 11%
Průvodce historií kladenských hostinců je trilogií mapující minulost hostinských podniků, které se před rokem 1989 nacházely na území města. Druhý díl se zaměřuje na Nové Kladno, Podprůhon, Rozdělov a Habešovnu a přibližuje historii téměř 80 podniků.
dárkové publikace

Průvodce historií kladenských hostinců II.

261 Kč
232 Kč
Svět v pohybu – Dětská encyklopedie dopravy - 11%
Obsáhlá dětská encyklopedie se zabývá všemožnými dopravními prostředky. Pomocí názorných ilustrací a srozumitelných textů seznamuje děti s minulostí i současnosti všeho, co létá, jezdí nebo plave.
dárkové publikace

Svět v pohybu – Dětská encyklopedie dopravy

269 Kč
239 Kč
Czech Fundamental - 11%
Kniha představuje světově proslulá fotografická díla české avantgardy 20. let minulého století v kontrastu s tvorbou nejoriginálnějších současných českých a v Česku žijících slovenských autorů z konce minulého století.
dárkové publikace
Ukázky

Czech Fundamental

432 Kč
384 Kč
Narodil se brouček - 11%
Knížka by měla sloužit jako památníček pro právě narozené.
dárkové publikace

Narodil se brouček

179 Kč
159 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
dárkové publikace
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Podivuhodný svět bonsají
Tato obrazová publikace je užitečným průvodcem pro všechny zájemce o bonsaje. Nastiňuje hlavní historické rysy vývoje bonsají i estetické zásady, podle nichž se tvorba miniaturních stromků už po staletí řídí.
dárkové publikace

Podivuhodný svět bonsají

381 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2