Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
osobní rozvoj

Jak být ženou - 20%
(1x)
Nikdy v minulosti nebylo lepší být ženou. Máme volební právo, Pilulky a neupálili nás od roku 1727 jako čarodějnice. Ale přece jen zbývá položit pár rýpavých otázek...
osobní rozvoj
Ukázky

Jak být ženou

149 Kč
119 Kč
Svět bez stížností - 20%
(1x)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.
osobní rozvoj
Ukázky

Svět bez stížností

149 Kč
119 Kč
Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Bohyně nestárnou - 20%

Tajný recept na zářivou vitalitu a zdraví. Inspirace pro ženy všeho věku. Kolik vám je? Přece tolik, na kolik se cítíte. To jsme určitě slyšeli už mnohokrát, jenže si možná myslíme, že je to jenom taková planá útěcha. Stárnout člověk přece musí.

osobní rozvoj
Ukázky

Bohyně nestárnou

382 Kč
306 Kč
Musicophilia - 20%
(1x)
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.
osobní rozvoj
Ukázky

Musicophilia

222 Kč
178 Kč
Radikální upřímnost - 20%
(2x)
Tato kniha je praktickým manuálem, jak dosáhnout ve svém životě svobody, intimity a radosti. Brad píše nevybíravým jazykem a nebojí se poukázat na mýty, pověry a lži, kterým jsme byli vystaveni naší výchovou a kulturou.
osobní rozvoj
Ukázky

Radikální upřímnost

270 Kč
216 Kč
Kruh mužů - 20%
(1x)
Kniha o tom, jak se stát "opravdovým mužem" vznikla na základě setkávání mužů v centru osobního rozvoje Maitrea.
osobní rozvoj
Ukázky

Kruh mužů

99 Kč
79 Kč
Dokonalý svůdce - 20%
Nemusíte být David Beckham ani George Clooney, aby vám krásné ženy ležely u nohou. Vše, co potřebujete, jsou tajné psychologické techniky a strategie, které najdete v této knize.
osobní rozvoj
Ukázky

Dokonalý svůdce

237 Kč
190 Kč
Soustředění
(6x)
Skvělá, praktická a inspirativní kniha Leo Babauty, jehož krédem je životní minimalismus. Naučte se znovu něco, co jste kdysi uměli od přírody: soustředit se a žít.
osobní rozvoj
Ukázky

Soustředění

154 Kč
Teorie a praxe řešení politických konfliktů - 20%
Konflikty jsou součástí života jedinců i společnosti po tisíciletí. Lidé jsou nuceni do konfliktů vstupovat, nebo jsou do nich vtahováni, ne vždy si však uvědomují jejich podstatu a následky.
osobní rozvoj
Ukázky

Teorie a praxe řešení politických konfliktů

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 135 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>