Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
podle věku

Patologie pro střední zdravotnické školy - 20%
Stručný náhled na patologii jako obor, včetně patologických procesů v těle, který je nutným vědním základem pro studium dalších lékařských i nelékařských předmětů včetně ošetřovatelství na zdravotnických školách.
podle věku
Ukázky

Patologie pro střední zdravotnické školy

271 Kč
217 Kč
Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
podle věku
Ukázky

Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory

441 Kč
353 Kč
Andragogika - 20%
Základní učební text pro studenty andragogiky a personálního řízení mapuje obor s jeho multidisciplinárním založením, využívá poznatky příbuzných oborů.
podle věku
Ukázky

Andragogika

186 Kč
149 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
podle věku
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Úvod do psychologie - 20%
Učebnice klade důraz na charakteristiku základních psychických jevů, procesů a činností, díky kterým se člověk ve světě, ve společnosti i v sobě samém orientuje, zvládá nároky na něho kladené a usiluje dát svému životu směr a smysl.
podle věku
Ukázky

Úvod do psychologie

271 Kč
217 Kč
Finanční trhy - 20%
Učebnice určená zejména studentům ekonomických VŠ i SŠ se věnuje fungování finančních trhů a finančním investičním instrumentům. Je ojedinělá tím, že její součástí je program na generování cvičných testů.
podle věku
Ukázky

Finanční trhy

297 Kč
238 Kč
Korespondence v češtině: příručka pro cizince - 20%
Korespondenční příručka česky psané korespondence pro cizince je první svého druhu a i jako taková chce být inspirací a pomocníkem pro všechny zájemce o češtinu. Jak napsat dopis, jak mu porozumět a reagovat na něj?
podle věku
Ukázky

Korespondence v češtině: příručka pro cizince

100 Kč
80 Kč
Porodnictví - 20%
Do rukou čtenářů přichází učební text pro 2. lékařskou fakultu UK- Porodnictví.
podle věku
Ukázky

Porodnictví

200 Kč
160 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
podle věku
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Středoškolská fyzika - 20%
Stručná učebnice fyziky, jednoduše vysvětluje vše důležité z tohoto oboru. Zaměřuje se na praktické použití získaných poznatků.
podle věku
Ukázky

Středoškolská fyzika

64 Kč
51 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>