Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
medicína

Speciální onkologie - 20%
Moderní učebnice je určena studentům lékařských fakult a lékařům nespecializovaným na onkologii a hematologii.
medicína
Ukázky

Speciální onkologie

290 Kč
232 Kč
Vnitřní lékařství - 20%
Monografie shrnuje kromě základních poznatků z vnitřního lékařství též aktuální informace, o něž byly všechny jeho podobory v posledních letech obohaceny.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství

1 700 Kč
1 360 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
medicína
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Imunodeficience - 20%
Imunodeficience jsou stavy charakterizované zejména zvýšenou náchylností k infekcím. Kniha je zaměřena na oba aspekty imunodeficiencí (primární i sekundární poruchy imunity) a shrnuje nejnovější poznatky z literatury i vlastní zkušenosti autorky.
medicína
Ukázky

Imunodeficience

424 Kč
339 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
medicína
Ukázky

Emoční poruchy v dětství a dospívání

356 Kč
285 Kč
Anatomie pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
(1x)
Tento výukový text předkládá informace o stavbě lidského těla v objemu a na úrovni vhodné pro bakalářské studium nelékařských medicínských oborů – všeobecná sestra, dětská sestra, porodní asistence a ošetřovatelství.
medicína
Ukázky

Anatomie pro nelékařské zdravotnické obory

130 Kč
104 Kč
Biomechanika člověka - 20%
Biomechanika člověka je oficiální učebnicí České společnosti pro biomechaniku shrnující současné poznatky z oboru. Je určena nejen studentům magisterských oborů aplikované mechaniky-biomechaniky a biomedicíny...
medicína
Ukázky

Biomechanika člověka

552 Kč
442 Kč
Komplexní kineziologický rozbor - 20%
Komplexní kineziologický rozbor je základní diagnostický prostředek fyzioterapie a myoskeletální medicíny. Srozumitelnou formou seznamuje s problematikou funkčních poruch pohybového systému a prezentuje základní rozdělení těchto poruch...
medicína
Ukázky

Komplexní kineziologický rozbor

297 Kč
238 Kč
Anatomie v přehledech a schématech - 20%
Přehled anatomie cév, nervů a svalů na 104 stranách! Zjednodušené barevné obrázky, schémata, tabulky. Přesně to potřebujete k opakování před zkouškou a chirurgové, fyziatři a další odbornosti budou tyto informace využívat po celý profesní život.
medicína
Ukázky

Anatomie v přehledech a schématech

254 Kč
203 Kč
Atlas anatomie člověka I. - Atlas of Human Anatomy I. - 20%
Poprvé od roku 1900 je zde originální domácí anatomický atlas. Dvojdílný komplet s téměř 1300 ilustracemi a fotografiemi. Kniha na celý život v latině, češtině a angličtině.
medicína
Ukázky

Atlas anatomie člověka I. - Atlas of Human Anatomy I.

849 Kč
679 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>