Nejprodávanější Kniha - duben 2019
rodina a dítě

Dítě na vlastní pohon - 11%
(1x)
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
rodina a dítě

Dítě na vlastní pohon

386 Kč
343 Kč
Mindfulness u dětí a dospívajících - 11%
Komplexní, praktická příručka nabízí dětem různého věku možnosti, jak se stát stabilnějšími, sebevědomějšími a úspěšnějšími. Obsahuje přes sto padesát technik, aktivit, her a meditací, které pomáhají zlepšit soustředění, náladu, lépe ovládat emoce...
rodina a dítě

Mindfulness u dětí a dospívajících

449 Kč
399 Kč
Od zápisu do lavice - 6. díl - Sluchové vnímání - 11%
Další sešit edice Od zápisu do lavice obsahuje 45 pracovních listů se cvičeními, které zábavnou formou rozvíjejí sluchové vnímání (např. kolik slabik má slovo, jakou hlásku ve slově slyším, trénink sluchové paměti, hláskování slov, posloupnosti...
rodina a dítě

Od zápisu do lavice - 6. díl - Sluchové vnímání

135 Kč
120 Kč
Stínka - 11%
(1x)
Mnozí lidé, kterým jsem řekla o svém autismu, byli zpočátku velmi překvapení. Spojovali s tímto pojmem v první řade určité filmové postavy, vysoce nadané, ale sociálně méně obdařené lidi, anebo klišé o kývajícím se dítěti...
rodina a dítě

Stínka

89 Kč
79 Kč
Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
rodina a dítě

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
rodina a dítě

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Raketa 14 - 11%
(2x)
Jarní číslo Rakety se věnuje klíčení, bujení, roztodivným rostlinám a všemu zelenému. Dozvíte se, co potřebují rostliny k životu a čím nám jsou užitečné, jak pěstovat masožravku nebo jak chránit stromy.
rodina a dítě
Ukázky

Raketa 14

89 Kč
79 Kč
Vstupte do literárního doupěte - 11%
Předkládaný materiál by rád ukázal, že literatura je fajn a že do oblasti literární tvorby může vstoupit každý. Možná toto koketování s texty nevyvrhne na břeh fůru nových spisovatelů, ale to není důvod, proč si v literárních vlnách nezařádit.
rodina a dítě

Vstupte do literárního doupěte

171 Kč
152 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
rodina a dítě

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Příběhy z měsíční houpačky - 11%
Asi nejoblíbenější knihu Else Müllerové používají především rodiče jako četbu pro děti před spaním. Kniha je užitečná především pro rodiče dětí od čtyř let. Může však pomoci i učitelkám v mateřských školách, vychovatelkám v družinách a psychologům.
rodina a dítě

Příběhy z měsíční houpačky

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 225 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>