Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2019
psychologie

Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
psychologie

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
psychologie

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Kniha psychologie - 11%
Jsme jedineční, anebo se jeden druhému podobáme jako vejce vejci?
psychologie

Kniha psychologie

683 Kč
607 Kč
Mindfulness u dětí a dospívajících - 11%
Komplexní, praktická příručka nabízí dětem různého věku možnosti, jak se stát stabilnějšími, sebevědomějšími a úspěšnějšími. Obsahuje přes sto padesát technik, aktivit, her a meditací, které pomáhají zlepšit soustředění, náladu, lépe ovládat emoce...
psychologie

Mindfulness u dětí a dospívajících

449 Kč
399 Kč
Moudrost psychopatů - 11%
Na své strhující cestě do života psychopatů a jejich vychytralého chování známý oxfordský psycholog Kevin Dutton odhaluje existenci stupnice „šílenství“, na níž má své místo každý z nás.
psychologie

Moudrost psychopatů

404 Kč
359 Kč
Neomylný znalec - 11%
PhDr. Tomáš Novák se po dvaceti letech praxe soudního znalce nyní — zřejmě jediný v ČR — věnuje metodologickému posuzování znaleckých posudků z psychologie.
psychologie

Neomylný znalec

119 Kč
106 Kč
Deprese, odkaz předků - 11%
Deprese může kdykoli postihnout kohokoli z nás. Knihu ocení nejen lidé s touto poruchou, ale i jejich terapeuti, a všichni čtenáři se zájmem o vliv životů našich předků na náš současný život.
psychologie

Deprese, odkaz předků

296 Kč
263 Kč
Dodušemluvy - 11%
Soubor esejí a zamyšlení plných neotřelých a užitečných inspirací pro život. PhDr. Patricie Anzari, CSc. je přední českou představitelkou transpersonální psychologie, kterou aplikuje zcela originálním způsobem.
psychologie

Dodušemluvy

269 Kč
239 Kč
Masa a moc - 11%
Rozsáhlý esej o davové psychologii, vydaný poprvé v roce 1960.
psychologie

Masa a moc

495 Kč
440 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
psychologie

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 186 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>