Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2019
psychologie

Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi - 11%
(2x)
Revidované vydání prvního svazku „Výboru z díla C. G. Junga“, který byl v letech 1996–2012 vydáván Nakladatelstvím Tomáše Janečka.
psychologie

Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi

752 Kč
668 Kč
Bláznův průvodce na cestu do Vesmíru - 11%
V této knize se dozvíte jak změnit svůj život použitím metody systémové terapie, kterou autorka již více než deset let s úspěchem používá v praxi a nyní ji poprvé odhaluje veřejnosti.
psychologie
Ukázky

Bláznův průvodce na cestu do Vesmíru

332 Kč
295 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
psychologie

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
psychologie

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
psychologie

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Kniha psychologie - 11%
Jsme jedineční, anebo se jeden druhému podobáme jako vejce vejci?
psychologie

Kniha psychologie

683 Kč
607 Kč
Mindfulness u dětí a dospívajících - 11%
Komplexní, praktická příručka nabízí dětem různého věku možnosti, jak se stát stabilnějšími, sebevědomějšími a úspěšnějšími. Obsahuje přes sto padesát technik, aktivit, her a meditací, které pomáhají zlepšit soustředění, náladu, lépe ovládat emoce...
psychologie

Mindfulness u dětí a dospívajících

449 Kč
399 Kč
Moudrost psychopatů - 11%
Na své strhující cestě do života psychopatů a jejich vychytralého chování známý oxfordský psycholog Kevin Dutton odhaluje existenci stupnice „šílenství“, na níž má své místo každý z nás.
psychologie

Moudrost psychopatů

404 Kč
359 Kč
Neomylný znalec - 11%
PhDr. Tomáš Novák se po dvaceti letech praxe soudního znalce nyní — zřejmě jediný v ČR — věnuje metodologickému posuzování znaleckých posudků z psychologie.
psychologie

Neomylný znalec

119 Kč
106 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 192 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>