Nejprodávanější tituly - duben 2019
romány

Podzim
Román Podzim (Jeseň) je volným pokračováním nejúspěšnějšího Slobodova díla – románu Krev – a zároveň poslední knihou, která vyšla za autorova života.
romány

Podzim

314 Kč
Příležitost
Fascinující příběh, odehrávající se v polovině devatenáctého století, vypráví o Biancovi, muži se záhadným původem a nadpřirozenými schopnostmi, který je kvůli spiknutí pařížských pozitivistů nucen opustit Evropu, aby se nakonec usadil v Argentině.
romány

Příležitost

269 Kč
Slabikář
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
Slzavé údolí a jiné příběhy ze starých večerů pod lampou
Antologie přináší reprezentativní průřez původní románovou literaturou, která vycházela v letech 1937 až 1944 v sešitových románových edicích pro ženy v českém jazyce. Obsahuje deset románů (osm samostatných a jeden dvojdílný) ...
romány

Slzavé údolí a jiné příběhy ze starých večerů pod lampou

359 Kč
Strážkyně domácího krbu
Román nizozemské spisovatelky Doly de Jongové, která se zachránila před holokaustem emigrací do USA, v roce 1954 její americký nakladatel odmítl jako nemravný a také nizozemská redaktorka ho v první reakci označila za „nestoudný, nepublikovatelný“.
romány

Strážkyně domácího krbu

179 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány

Osada na pahorku

386 Kč
Božský hráč

Známe už Božského bastarda. Poznali jsme Božského cizince. A teď nadešel ten pravý čas poznat Willa, Božského hráče.

romány
Ukázky

Božský hráč

358 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
S cejchem vraha
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány

S cejchem vraha

260 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>