Nejprodávanější tituly - duben 2019
děti a mládež

Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
děti a mládež
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Fotbalové historky - NJ - 11%
Pět příběhů v němčině ze světa fotbalu, nejen pro sportovní fanoušky. Edice První čtení v němčině je určená pro samostatné čtení v cizím jazyce. Text je přizpůsoben jazykově i tématicky začínajícím čtenářům a přispívá k dalšímu jazykovému rozvoji.
děti a mládež

Fotbalové historky - NJ

168 Kč
150 Kč
Jarní říkadla - 11%
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
děti a mládež

Jarní říkadla

116 Kč
103 Kč
Město Ember - 6%
(2x)
První díl tetralogie Knihy města Ember se odehrává ve světě, kde panuje věčná tma. Jediným světlem je tu město Ember, poslední město lidí. Rodinná fantasy.
děti a mládež

Město Ember

237 Kč
223 Kč
Velikonoční koledy zvyky a obyčeje - 11%
Knížka navazuje na Vánoční koledy naší babičky. Přináší tradiční zvyky a popěvky, známé i méně obvyklé české velikonoční koledy.
děti a mládež

Velikonoční koledy zvyky a obyčeje

161 Kč
143 Kč
Šišatý švec a myšut - 11%
(6x)
Po dětmi a jejich rodiči oblíbených knížkách Veliký tůdle a Příšerky a příšeři je Šišatý švec a myšut zřetelnějším návratem k anglickým říkadlům jako k trvalé inspiraci básníka, spisovatele a překladatele Pavla Šruta.
děti a mládež

Šišatý švec a myšut

152 Kč
135 Kč
Veselé příběhy Čtyřlístku - 11%
Po úšpěšných vydáních pěti velkých souborných knih Čtyřlístků, které obsahovaly příběhy z let 1969 až 1982, připravujeme na předvánoční trh již šestou knihu, ve které plynule navazuje dalších 23 příběhů na dříve vydané z let 1982 - 1984.
děti a mládež

Veselé příběhy Čtyřlístku

531 Kč
472 Kč
Příhody malého kouzelníka - NJ - 11%
Tři příběhy o malém kouzelníkovi Oskarovi, kterému se od rána nevydařilo žádné kouzlo. Čím to asi bude? Na to v závěru příběhu děti jistě najdou odpověď? Děti se s těmito příběhy seznámí nejenom v češtině, ale i s pomocí rodičů v němčině.
děti a mládež

Příhody malého kouzelníka - NJ

149 Kč
132 Kč
Příhody malého poníka  - NJ - 11%
Tři příběhy Katky a jejího poníka jsou plné dobrodružství a kamarádství. Katka se svým kamarádem Stefanem vyrazili na výlet společně s poníky.
děti a mládež

Příhody malého poníka - NJ

149 Kč
132 Kč
Adventní čas - 11%
(1x)
V knize naleznete: Časové zařazení, charakteristiku období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ, a jejich využití v práci s dětmi - básničky, hádanky, říkadla, písničky, povídky, pohádky a náměty pro rukodělnou činnost.
děti a mládež

Adventní čas

158 Kč
140 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 461 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 > >>