Nejprodávanější Kniha - duben 2019
hobby

Kouzla z květin
Květiny patří k tomu nejkrásnějšímu, co příroda vytvořila a kouzlení z květin – tedy tvorba květinových dekorací – vnese do vašeho domova nejen kousek skutečné přírody, ale i dotek ročního období, ve všech aranžmá jsou totiž užity sezónní rostlinky.
hobby

Kouzla z květin

224 Kč
Má šachová kariéra
Capablanca v knize popisuje svou dosavadní šachovou kariéru a komentuje 35 svých vybraných partií. Materiál je chronologicky uspořádaný do 10 kapitol, na konci index soupeřů...
hobby

Má šachová kariéra

216 Kč
Paduk
Paduk je jedna z nejstarších deskových her na světě, vznikla ve starověké Číně, odkud se dostala do Koreje a poté do Japonska. Paduk je více znám pod názvem go, což je odvozeno z japonského igo a do Evropy rozšířil právě z Japonska.
hobby

Paduk

224 Kč
Pracujeme se dřevem
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby

Pracujeme se dřevem

134 Kč
Razítkuj!
V této knize najdete podrobné instrukce, které vás krok za krokem provedou vším, co je třeba vědět o razítkování a o tvorbě vašeho prvního vlastního motivu. Razítka můžete použít klasicky na papír, ale také na dřevo, látku nebo i porcelán.
hobby

Razítkuj!

152 Kč
Stará řemesla
(1x)
Více než 450 fotografií a poutavý text vás seznámí se starými řemesly, která nyní známe většinou už jen z muzeí.
hobby

Stará řemesla

212 Kč
Šachový kurz pro Artura Pomara
Soubor lekcí, které Aljechin připravil pro svého žáka Artura Pomara, se kterým spolupracoval během války. Arturo Pomar Salamanca, 1931-2016, první španělský velmistr, byl považován za zázračné dítě, s Aljechinem remízoval již ve svých 13 letech...
hobby

Šachový kurz pro Artura Pomara

216 Kč
Urban fotografie
Kniha je jedinečným zdrojem informací pro ty fotografy, kteří by se chtěli tomuto fotografickému žánru věnovat, a je i zajímavým srovnávacím materiálem pro ty, kteří kouzlu urban fotografie již propadli.
hobby

Urban fotografie

449 Kč
Zahrej jako velmistři I
Obsahuje 200 kombinací od 25 šachistů od Greca po Gellera, vždy 8 příkladů od každého. Všechny příklady jsou s diagramy, na konci řešení.
hobby

Zahrej jako velmistři I

108 Kč
100% dítě – Průvodce fotografováním dětí
Fotografovat děti může být zábava na celý život, nebo otrava na několik hodin. S knihou profesionální fotografky Allison Tyler Jones se ale určitě nudit nebudete.
hobby

100% dítě – Průvodce fotografováním dětí

413 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>