Nejprodávanější tituly - duben 2019
cestování

Kunratice v běhu času - 11%
Nová monografie věnovaná Kunraticím vychází zhruba po sto letech jako obsáhlé, graficky výpravné a velmi zajímavé kolektivní dílo.
cestování

Kunratice v běhu času

356 Kč
317 Kč
Hurá na kajak! - 11%
(2x)
Další kniha autorského týmu Doktora Racka s neznámými fotografiemi Ladislava Sitenského. Prach a volovo! Nevíte, kam za pořádným dobrodružstvím?
cestování

Hurá na kajak!

311 Kč
276 Kč
Apuseni - 11%
Turistický průvodce po Západních Karpatech - Apusenách v Rumunsku. Zahrnuje pohoří Bihor, Padiš, Vladeasa, Gilau, Trascau. Přehledové mapy a 200 barevných fotografií.
cestování

Apuseni

179 Kč
159 Kč
Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku - 20%
Kniha vychází z mnohaměsíčního putování po Chile, Argentině, Uruguaji, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Venezuele a Kolumbii a opětovných návratů do Jižní Ameriky.
cestování
Ukázky

Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku

139 Kč
111 Kč
Austrálie očima ženy - 20%
Růžena Fikejzlová - Baumová uskutečnila společně se svým mužem, zoologem Jiřím Baumem, v období mezi světovými válkami sérii zahraničních cest, z nichž pořídili řadu fascinujících cestopisů.
cestování
Ukázky

Austrálie očima ženy

129 Kč
103 Kč
Autoatlas ČR A5 - 11%
Autoatlas České republiky v měřítku 1 : 240 000.
cestování

Autoatlas ČR A5

152 Kč
135 Kč
Benátky - Merian Live!
Přijíždíte-li do Benátek po moři, zvolili jste ten nejlepší způsob, jak návštěvu tohoto města zahájit: Benátky se vám budou jevit jako neskutečný sen vystupující z moře…
cestování

Benátky - Merian Live!

179 Kč
New York - Lonely Planet
Epicentrum umění. Metropole nákupů a gastronomie. Diktátor trendů. New York kraluje mnoha oborům a každému návštěvníkovi nabízí neodolatelné lahůdky.S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci města!
cestování

New York - Lonely Planet

269 Kč
Novým Zélandem křížem krážem a dokola kolem - 20%
Autentické a nevšední zážitky z Nového Zélandu plné emocí, postaršího chlápka, podané úsměvnou a sebeironickou formou. Čtenář se pobaví a nalezne i poučení o krásné zemi.
cestování
Ukázky

Novým Zélandem křížem krážem a dokola kolem

149 Kč
119 Kč
Skotsko - Inspirace na cesty - 11%
Průvodce Skotskem popisuje ta nejzajímavější místa a zážitky v Edinburku, Glasgow a v dalších městech. Najdete v něm inspirace na výlety do přírody, na skotskou vysočinu, k návštěvě starobylých hradů a dokonce i táhlých písečných pláží.
cestování

Skotsko - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 127 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>