Nejprodávanější Kniha - duben 2019
pro nejmenší

Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének - 11%
Tato encyklopedická knížka s odklápěcími okénky tě nechá nahlédnout do útrob lidského těla. Nauč se něco nového! Odklop více než 100 okének a zjisti, jak spolu všechny části lidského těla spolupracují a jak jsou vzájemně propojeny.
pro nejmenší

Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Barvy - Kuk pod okénko - 11%
Leporelo pro nejmenší s otevíracími okénky. Otevřete okénka a naučte vaše dítě základní barvy, počítat věci, dávat je dohromady, počítat do 5 a mnoho dalšího.
pro nejmenší

Barvy - Kuk pod okénko

269 Kč
239 Kč
Minipohádky - Červená karkulka - 11%
(1x)
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Červené karkulce a vlkovi.
pro nejmenší
Ukázky

Minipohádky - Červená karkulka

224 Kč
199 Kč
Kdepak bydlí zvířátka - 11%
Některá zvířátka bydlí v domečcích, které pro ně stavějí lidé? Kdo bydlí v tom maličkém? Jiná zvířátka rádi bydlí vysoko v korunách a v dutinách stromů? Kdo to je? Někteří tvorové si vytvářejí své domovy pod zemí? Kdo tady má svou noru?
pro nejmenší

Kdepak bydlí zvířátka

197 Kč
175 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
pro nejmenší

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
pro nejmenší

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší – Chlapečci se samolepkami - 11%
S čím si chlapeček rád hraje? Podívej se na předlohu, domaluj obrázek a dotvoř jej samolepkami. Co se během závodu ztratilo z auta? Vybarvi auto podle předlohy a dolep samolepky ztracených předmětu.
pro nejmenší

Pro nejmenší – Chlapečci se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4