Nejprodávanější audioknihy - duben 2019
světová

Gorila a já
Hlavní hrdinkou knihy je osmiletá Jonna, která žije v dětském domově. Ředitelka ji nemá ráda a ochotně ji předá k adopci děsivé Gorile, která do domova jednoho dne přijede v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu.
světová

Gorila a já

248 Kč
Hadí doupě
Hadí doupě, román z roku 1949, označila Agatha Christie opakovaně za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek. Ve velkém, poněkud bizarním domě na londýnském předměstí žije rozvětvená rodina řeckého přistěhovalce Aristida Leonidese.
světová

Hadí doupě

242 Kč
Hraničářův učeň 1 - Rozvaliny Gorlanu
(1x)
První díl fantasy ságy Hraničářův učeň, na jejíž knižní předloze vyrostlo mnoho čtenářů, nás zavádí do tajemstvím opředené země Araluen.
světová

Hraničářův učeň 1 - Rozvaliny Gorlanu

269 Kč
Lazar
(4x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

světová

Lazar

359 Kč
Léčba neklidem
(1x)
Britský humorista Hector Hugh Munroe (1870-1916) psal své povídky pod pseudonymem Saki. Terčem jeho skvělého vtipu je především noblesní společnost s konvenční, povážlivě vratkou morálkou. Interpretuje Rudolf Pellar.
světová

Léčba neklidem

134 Kč
Macbeth
(3x)

Je to nejlepší polda, jakého kdy měli. Když se nepodařený zátah na dealery zvrhne v krveprolití, přichází inspektor Macbeth se svým týmem rychlého nasazení, aby zachránil situaci.

světová

Macbeth

314 Kč
Maigret v akci

Vyšlo najevo, že ten chlap cestoval bez jízdenky. Ať mrtvý, nebo vrah. V mezinárodním rychlíku Hvězda severu je nalezeno tělo muže, který byl k nerozeznání podobný dalšímu cestujícímu téhož vlaku. Mohlo by jít o zločince hledaného v mnoha zem

světová

Maigret v akci

269 Kč
Maigret v Picratt baru

Maigret pátrá v ulicích a barech na Montmartru. Bar Picratt nepatří v Paříži zrovna k těm luxusním. Přesto sem hosty láká, co jinde nenabízejí – vzrušující erotické číslo tanečnice Arletty.

světová

Maigret v Picratt baru

269 Kč
Malé ženy
Příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) je zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, kde bojuje i jejich tatínek.
světová
Ukázky

Malé ženy

329 Kč
Malý miliardář
(1x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
světová
Ukázky

Malý miliardář

299 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 82 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>