Nejprodávanější hudba - duben 2019

Jiná doba
Album Jiná doba spojuje hudbu dvou století. Jan Burian přizval ke spolupráci na své nové autorské desce třináct známých producentů a hudebníků české alternativní scény mladé a střední generace.

Jiná doba

261 Kč
Miláček slunce
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.

Miláček slunce

359 Kč
Šibenica frajerka
Ryze autorské album lídra zvolenské bluesové kapely ZVA 12-28 Band, originálního autora písní, kytaristy a zpěváka Norberta Červenáka.

Šibenica frajerka

269 Kč
Led Zeppelin
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 1.album (1969)

Led Zeppelin

521 Kč
České tajfuny
Vodňanský a Skoumal za svou kariéru připravili na osm celovečerních pořadů, které však, krom tří oficiálních, výše zmíněných desek, nikdy nebyly vydány.

České tajfuny

539 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.

Tři čuníci

242 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Zeroth
Album Zeroth představuje Luno v nezvykle pestrém rejstříku melancholického elektrorocku.

Zeroth

269 Kč
Dítkám + 4 pohádky
CD Dítkám je plné legračních písniček. Jsou to veselé skladby o mouchách, molech, o sokolovi, o škole, o malé holčičce Lú, která zkouší lítat, o tom jak prší a mnoho dalších...

Dítkám + 4 pohádky

179 Kč
New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/
General English for adults. A completely new Elementary edition from the world's best-selling adult English course, with new digital resources for 2011.

New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/

901 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 68 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>