Nejprodávanější audioknihy - duben 2019

Alea dívka moře: Volání z hlubin
(2x)
Nikdy se nepřibližuj k vodě! To byla poslední slova její matky, předtím než zmizela. Aleu však voda a tajemství kolem ní natolik přitahují, že vyrazí s kamarády na plavbu po moři.

Alea dívka moře: Volání z hlubin

224 Kč
Hotýlek
(9x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.

Hotýlek

296 Kč
Chcete se stát psychiatrem?!
Své vzpomínky, úvahy a jiná vyprávění čte Radkin Honzák.

Chcete se stát psychiatrem?!

225 Kč
Počátek
(6x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

449 Kč
Půlnoční gang
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.
Ukázky

Půlnoční gang

329 Kč
Selfies
(3x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?

Selfies

332 Kč
Strážce boleslavského mystéria
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
Toulky českou minulostí 1101-1150
Oblíbený seriál pořadů Českého rozhlasu od roku 1995 v režii Jaromíra Ostrého tentokrát na počátku novodobých dějin s T.G. Masarykem.
Ukázky

Toulky českou minulostí 1101-1150

289 Kč
Vánoce Hercula Poirota
V brilantně vykreslené atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dojde k vraždě. Hercule Poirot bude tentokrát potřebovat veškerý svůj um, aby tak neslýchanému zločinu přišel na kloub.

Vánoce Hercula Poirota

305 Kč
Saturnin se vrací
(11x)

Slavná humoristická kniha, která baví již několik generací čtenářů, pokračuje! Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět!

Saturnin se vrací

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 481 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 49 > >>